Μαρτυρίες κορυφής που προκαλούν δέος από την κοινότητα Mom 2.0 – Mom 2.0

0
Μαρτυρίες κορυφής που προκαλούν δέος από την κοινότητα Mom 2.0 – Mom 2.0

Το Mom 2.0 ήταν μια κλασική περίπτωση ότι «δεν» έπρεπε να είμαι εκεί…αλλά το σύμπαν συνωμότησε για να με φτάσει εκεί…

Μια καλή μου φίλη είναι συνιδιοκτήτης ενός οργανισμού και όταν ο συνιδρυτής της δεν μπόρεσε να τα καταφέρει, πήδηξα αμέσως.

Δεν είχα ιδέα τι να περιμένω εκτός από το να βάλω ετικέτα σε ένα συνέδριο «Μαμά».

Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι ήμουν στο δωμάτιο με μερικές τεράστιες μάρκες και ακόμη μεγαλύτερες επιρροές, και το πιο ωραίο πράγμα σε αυτό ήταν ότι ήταν ΟΛΕΣ Μητέρες.

Το υλικό του συνεδρίου ήταν πληροφορίες που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πουθενά αλλού, ανεξάρτητα από το πόση έρευνα αγοράς κάνετε. Το επίπεδο περιεχομένου και η κοινή χρήση ήταν πρωταρχικής σημασίας.

Οι συνδέσεις που έγιναν ήταν απίστευτες. Ωστόσο, οι απρόσμενες φιλίες με τις οποίες έφυγα ήταν ακόμη πιο ανεκτίμητες.

Θα αγαπώ για πάντα την 1η μου μαμά 2.0 και ανυπομονώ να ζήσω τη 2η μου! Σας ευχαριστώ 🙂


Το Mom 2.0 είναι απαραίτητο για επωνυμίες και influencers. Εξαιρετικό περιεχόμενο, ισχυροί ομιλητές, καταπληκτικοί άνθρωποι – υπάρχει κάτι για όλους.

Μου άρεσε να αποκτώ υπέροχες γνώσεις και τη σημαντική ευκαιρία να συνδεθώ ουσιαστικά και να αλληλεπιδράσω με άλλους.

Αυτή η εκδήλωση είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε συνεργασίες και συνεργασίες με άλλους παράγοντες επιρροής και να μάθετε πολύτιμες πληροφορίες και τάσεις που μας βοηθούν να παραμείνουμε σχετικοί στον κλάδο μας.

Εκτιμώ βαθύτατα τις απτές προσπάθειες και τις ειλικρινείς συζητήσεις για τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη και την καρδιά που καταβάλαμε σε κάθε πτυχή του συνεδρίου.

Το Mom 2.0 συγκεντρώνει βασικούς ηγέτες στον χώρο των επιρροών, οπότε αν είστε σε αυτόν τον τομέα και είστε σοβαροί για την ανάπτυξη και τον αντίκτυπο, κρατήστε αμέσως τη θέση σας.


Πάντα θαυμάζουμε πόσοι από τους καλεσμένους της μαμάς και του Podcast είναι καταπληκτικές γυναίκες που έχουμε γνωρίσει στο σύμπαν της Mom 2.0.

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις πολλούς απόφοιτους του Mom 2.0 να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και μάλιστα να γίνονται γνωστά ονόματα στους χώρους τους.

Πάντα φεύγω από το συνέδριο με νέα εργαλεία, φίλους και έμπνευση για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

Σας ευχαριστούμε, Natalie, Elayna, Susanne και Missy για την υποστήριξη και τη συνεισφορά σας στην κοινότητα του Mom 2.0. Ανυπομονούμε να σας δούμε στο Scottsdale!


Ποια θα είναι η ιστορία της μαμάς σας 2.0;


Schreibe einen Kommentar