Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji

0
Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji

新年快乐, 祝你吉祥如意。Καλή χρονιά και σας εύχομαι μια επιτυχημένη χρονιά και όλα τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν. Ας χρησιμοποιήσουμε το ang baos για να φτιάξουμε μια λέξη ‚Ji’/吉 για να φέρουμε καλή τύχη στο σπίτι σας! Ji ή 吉 ως κινέζικος χαρακτήρας σημαίνει καλή τύχη.

Κινεζική Πρωτοχρονιά Η οθόνη Bao Ji

Στην προηγούμενη ανάρτησή μου, έκανα την κινεζική πρωτοχρονιά ang bao firecrackers και μετά θυμήθηκα ότι αν προσθέσω ένα 士 στο φανάρι σε σχήμα 口/νομίσματος, θα σχηματίσει τη λέξη 吉. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για αυτήν την ανάρτηση! Παρακαλώ αγνοήστε την αναντιστοιχία του ang bao καθώς δεν έχω αυτό το είδος στυλ ang bao.

Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji κροτίδες

Είναι τόσο εύκολο να γίνει και είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα χοντρό ang bao, καθώς θα κρατήσει καλά το σχήμα, ειδικά σε αυτόν τον κρύο καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα λεπτά ang baos θα γίνουν πολύ μαλακά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σε ένα κρύο δωμάτιο.

Έχει διαστάσεις περίπου 46 cm επί 30 cm επί 4 cm, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το μήκος της φούντας του κινέζικου κόμπου, τα κροτίδες και το κόκκινο κορδόνι. Είναι απλό στην κατασκευή και βαθμολογώ τη δυσκολία 2,5 στα 5, η οποία θα χρειαστεί περίπου 35 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Αν θέλετε να προσθέσετε τα firecrackers, μεταβείτε στη χειροτεχνία ang bao firecrackers για να μάθετε πώς να τα φτιάξετε.

Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε:

Οδηγίες βήμα προς βήμα για τον χαρακτήρα Shi/士:

 1. Θα χρειαστείτε 17 ang baos. 8 ang bao για το μπροστινό μέρος, 8 ang bao για το πίσω μέρος και 1 ang bao για σύνδεση.

 2. Θα χαρακτηρίσω τα πρώτα 9 ang baos ως σχέδιο τύπου Α στην εικόνα. Διπλώστε το ang bao στη μέση οριζόντια, αλλά μην πιέζετε το δίπλωμα μέχρι τέρμα. Αντίθετα, απλώς πιέστε τις δύο γωνίες της ένωσης προς τα κάτω. Αυτός είναι ένας δείκτης για μελλοντική χρήση.

  Η κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji εμφανίζει το μισό

 3. Ξεκινήστε από τις κάτω πλευρές του ang bao διπλώνοντας και τις δύο γωνίες προς τα μέσα και τις επάνω πλευρές του ang bao. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλώσει το σχέδιο στο ang bao προς τα μέσα στο πίσω μέρος του ang bao. Επαναλάβετε για τα άλλα 9 ang baos. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ χάρακα για να με καθοδηγεί.

  Στυλ εμφάνισης κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ang Bao Ji α

 4. Για τα επόμενα 8 ang bao που χρησιμοποιούνται ως το μακρύ επάνω χτύπημα του κινεζικού χαρακτήρα, θα χαρακτηρίσω ως σχέδιο τύπου Β στην εικόνα. 4 ang baos για εμπρός και 4 ang baos για πίσω.

 5. Διπλώστε το ang bao στη μέση οριζόντια, αλλά μην πιέζετε το δίπλωμα μέχρι τέρμα. Αντίθετα, απλώς πιέστε τις δύο γωνίες της ένωσης προς τα κάτω. Αυτός είναι ένας δείκτης για μελλοντική χρήση.

 6. Ξεκινήστε είτε από την επάνω είτε από την κάτω πλευρά (ανάλογα με το πώς θέλετε να διαμορφώσετε το σχέδιο) πλευρές του ang bao διπλώνοντας και τις δύο γωνίες προς τα μέσα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλώσει το σχέδιο στο ang bao προς τα μέσα στο πίσω μέρος του ang bao. Επαναλάβετε για τα άλλα 7 ang baos.

 7. Τώρα διπλώστε το ang bao στο 1/3 όπως φαίνεται. Επαναλάβετε για τα άλλα 7 ang baos.

  Στυλ εμφάνισης κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ang Bao Ji β

 8. Τοποθετήστε το ang baos όπως φαίνεται στην εικόνα για να σχηματιστεί ο χαρακτήρας της λέξης Shi/士.

  Παραγγελία εμφάνισης Κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ang Bao Ji

 9. Συρραφή τους όπως φαίνεται x 2.

  Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji βασική οθόνη
  Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji πίσω
  Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji μπροστινή οθόνη

 10. Ενώστε το μπροστινό και το πίσω μέρος μαζί χρησιμοποιώντας 1 στυλ A σχέδιο ang bao. Διπλώστε το ang bao σε τρία μέρη όπως φαίνεται.

  Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji δίπλωμα οθόνης για άρθρωση
  Τοποθέτηση οθόνης Κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ang Bao Ji
  Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji κοινή οθόνη μπροστά και πίσω

 11. Συρραφή εξωτερικά του ang baos. Σαν σχήμα V.

 12. Πριν συρράψετε το επάνω μέρος, προσθέστε το κόκκινο κορδόνι με έναν κόμπο μέσα.

Βήμα-βήμα οδηγίες για φανάρι σε σχήμα νομίσματος:

 1. Θα χρειαστείτε 8 ang baos. 4 ang baos για εμπρός και 4 ang baos για πίσω.

 2. Διπλώστε το ang bao στη μέση οριζόντια και πιέστε το προς τα κάτω.

  Κέρμα κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ang Bao αναδιπλούμενο κατά το ήμισυ

 3. Διπλώστε και τις τέσσερις γωνίες του ang bao προς τα μέσα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλώσει το μπροστινό μέρος του ang bao προς τα μέσα στο πίσω μέρος του ang bao. Επαναλάβετε για τα υπόλοιπα 7 ang pows.

  Κινέζικο νέο έτος Ang Bao δίπλωμα νομίσματος

 4. Συρραπτικό 4 ang pows ​​για το μπροστινό μέρος του φαναριού όπως φαίνεται.

  Κινεζική Πρωτοχρονιά Το νόμισμα Bao 4 τα pows

 5. Συρραπτικό 4 ang pows ​​για το πίσω μέρος του φαναριού όπως φαίνεται.

  Κινεζικό νόμισμα Ang Bao Πρωτοχρονιάς μπροστά και πίσω

 6. Ενώστε το μπροστινό και το πίσω μέρος της χειροτεχνίας συρράπτοντάς το όπως φαίνεται. Σαν σχήμα V.

  Κινέζικο νόμισμα Ang Bao Πρωτοχρονιάς, εμπρός και πίσω ένωση
  Βασικό νόμισμα κινεζικού νέου έτους Ang Bao
  Φανάρι νομισμάτων κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ang Bao

 7. Τώρα έχετε ολοκληρώσει το φανάρι νομισμάτων. Προσθέστε το κόκκινο κορδόνι στο επάνω μέρος και τη φούντα κινέζικου κόμπου στο κάτω μέρος.

  Κινεζικό νόμισμα Ang Bao Πρωτοχρονιάς με κόκκινη χορδή

 8. Ενώστε τον χαρακτήρα Shi/士 με το φανάρι σε σχήμα 口/νομίσματος περνώντας το κόκκινο κορδόνι από το φανάρι του νομίσματος στον χαρακτήρα Shi/士. Χρησιμοποιώ ένα μπαστούνι για μπάρμπεκιου για να ανοίξω μια τρύπα στη βάση του χαρακτήρα Shi/士 και περνώ το κόκκινο κορδόνι. Δέστε έναν κόμπο ή συρράψτε το κόκκινο κορδόνι στο ang bao.

Ελπίζω να σας άρεσε να διαβάζετε τις χειροτεχνίες μου ang bao και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχολιάστε παρακάτω! Μην ξεχάσετε να δείτε τις υπόλοιπες χειροτεχνίες μου για την κινεζική Πρωτοχρονιά και επίσης 8 παιδικές δραστηριότητες για την κινεζική Πρωτοχρονιά για να κάνετε με τα μικρά σας!

Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Ji κροτίδες pinterest

Αποκάλυψη: Έχουμε συμπεριλάβει συνδέσμους θυγατρικών της Amazon στα προϊόντα. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό και αγοράσετε, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια αλλά χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Schreibe einen Kommentar