Κινεζική Πρωτοχρονιά Τα αξεσουάρ Bao

0
Κινεζική Πρωτοχρονιά Τα αξεσουάρ Bao

Αν δεν μπορείτε να το βρείτε, φτιάξτε το μόνοι σας. Αυτό είναι ένα από τα μότο μου στη ζωή. Πολλές φορές, δυσκολεύτηκα να αγοράσω αξεσουάρ μέσω Διαδικτύου για να διακοσμήσω τα φανάρια ang bao ή τις χειροτεχνίες μου με ang bao. Καθώς αυτά τα αξεσουάρ χαμηλής αξίας ang bao δεν αξίζει να τα καταχωρήσετε μεμονωμένα στο διαδίκτυο, πολλά πωλούνται σε νυχτερινές αγορές, ειδικά στην Chinatown της Σιγκαπούρης ή σε ασιατικά καταστήματα χειροτεχνίας. Εάν ζείτε σε μια χώρα όπως εμείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν μπορούμε να τα βρούμε σε κανένα τοπικό κινέζικο σούπερ μάρκετ.

Κινεζική Πρωτοχρονιά Τα αξεσουάρ Bao

Γι‘ αυτό σήμερα, θέλω να σας δείξω μερικές μεθόδους χρήσης του ang bao για να φτιάξετε τα δικά σας αξεσουάρ, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το φανάρι ang bao σας.

Πρώτον, αυτός είναι ένας μίνι ανεμιστήρας που χρησιμοποιεί cut ang bao. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι στυλό για να ανοίξετε το ang bao. Διπλώστε τα σε μικρές πιέτες και χρησιμοποιήστε ταινία διπλής όψης για να κολλήσετε τα άκρα.

Κινεζική Πρωτοχρονιά Αξεσουάρ Ang Bao μισές μίνι πιέτες βεντάλιας
Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Αξεσουάρ ταινία διπλής όψης μισού μίνι ανεμιστήρα
Κινεζική Πρωτοχρονιά Αξεσουάρ Ang Bao μισό μίνι βεντάλια

Για να κάνετε έναν κύκλο, κολλήστε δύο ή τρεις μίνι ανεμιστήρες για να δημιουργήσετε έναν πλήρη κύκλο. Απλώς κολλήστε και τα δύο άκρα των μίνι ανεμιστήρων χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψης. Τώρα μπορείτε να το κολλήσετε στο φανάρι σας ή να το χρησιμοποιήσετε ως οθόνη τοίχου.

Κινέζικη Πρωτοχρονιά Ang Bao Αξεσουάρ mini fan κύκλο ταινία διπλής όψης
Μίνι κύκλος βεντάλιας με αξεσουάρ κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ang Bao

Φτιάχνοντας ένα χαριτωμένο ang bao σε σχήμα τόξου. Βρείτε το μεσαίο σημείο του ang pow διπλώνοντας το ang pow στη μέση και πιέζοντας το δίπλωμα μέχρι τέρμα. Το σχέδιο είναι στραμμένο προς τα μέσα. Στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά το ang pow out. Σημειώστε τη μέση του μεσαίου σημείου με τον αντίχειρά σας. Στη συνέχεια, πιέστε τις δύο γωνίες της πτυχής προς τα μέσα μέχρι τη μέση του ang pow. Κρατήστε/πιέστε το ang pow ανάμεσα στην παλάμη και τα δάχτυλά σας. Συρραπτικό στη μέση με μια μικρή επικάλυψη των γωνιών. Θα πρέπει να έχετε ένα χαριτωμένο ang pow σε σχήμα τόξου.

Κινεζική Πρωτοχρονιά The Pow Wreath επάνω στη μέση του pow
Η κινεζική Πρωτοχρονιά The Pow Wreath βρίσκεται στην κορυφή του pow holding

Τι γίνεται με ένα κροτίδα για να προσθέσετε στο πλάι του φαναριού σας; Τυλίξτε το ang bao χρησιμοποιώντας το παχύ μαρκαδόρο. Συνδέστε το επάνω μέρος με ένα δυνατό κόκκινο κορδόνι και μετά συρράψτε το κάτω μέρος.

Οδηγίες κροτίδων για τα αξεσουάρ κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ang Bao
Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Αξεσουάρ κροτίδα

Ή μπορείτε να φτιάξετε ένα χωρίς το κόκκινο κορδόνι και να το περάσετε σε ένα ρολό κροτίδες.

Κινέζικη Πρωτοχρονιά Ang Bao κροτίδες

Αντί να γράψετε Άνοιξη στα κινέζικα, μπορείτε να κόψετε τη λέξη μέσω του ang bao. Κόψτε το μπροστινό μέρος ενός ang bao και διπλώστε το στη μέση. Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μολύβι ή στυλό για να περιγράψετε τη μισή λέξη. Ακολουθήστε το παρακάτω πρότυπο και κόψτε την περίσσεια. Τώρα έχετε τη λέξη για την Άνοιξη! Μπορείτε να το κολλήσετε στον τοίχο, σε φρούτα, στην επιφάνεια ενός δοχείου κ.λπ.

Πρότυπο κοπής χαρτιού για την κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Accessories
Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Αξεσουάρ ανοιξιάτικη κοπή χαρτιού

Διπλώστε το ang bao σε μεγάλες πιέτες. Κολλήστε το στο πλάι του φαναριού σας χρησιμοποιώντας διάφανη δυνατή κόλλα. Θα φαίνεται σαν να ξεπροβάλλει από το φανάρι.

Κινεζική Πρωτοχρονιά Αξεσουάρ Ang Bao μεγάλες πιέτες
Κινεζική Πρωτοχρονιά Αξεσουάρ Ang Bao με μεγάλες πιέτες deco

Για να φτιάξετε μια φούντα με κινέζικο χάρτινο κόμπο, ανοίξτε το ang bao. Αφήστε 0,5 – 1 εκ. από την κορυφή και χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι στυλό με τη βοήθεια ενός χάρακα για να κόψετε λωρίδες. Κολλήστε μια λωρίδα ταινίας διπλής όψης στο εσωτερικό της κορυφής του ang bao και κολλήστε ένα κομμάτι κόκκινο κορδόνι σε αυτό. Τώρα τυλίξτε το προσεκτικά.

Αξεσουάρ κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ang Bao λουρίδες φούντας με κινέζικο κόμπο
Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Αξεσουάρ ταινία διπλής όψης με φούντα κινέζικου κόμπου
Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Αξεσουάρ φούντα με κινέζικο κόμπο φτιαγμένη με χάρτινο κορδόνι
Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Αξεσουάρ κινέζικη φούντα κόμπων

Ή μπορείτε να το κολλήσετε γύρω από το φανάρι.

Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Αξεσουάρ διακόσμηση με λωρίδες μπροστά
Κινεζική Πρωτοχρονιά Ang Bao Accessories διακοσμητικά ταινία διπλής όψης

Ελπίζω να σας αρέσουν όλοι οι χειροτεχνίες μου με αξεσουάρ για την κινεζική Πρωτοχρονιά και να μεταβείτε στις χειροτεχνίες της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς για έμπνευση.

Schreibe einen Kommentar