Καταθέστε 15.000 $+, Λάβετε 1 έτος συνδρομή Amazon Prime (Αξία 139 $) — My Money Blog

0
Καταθέστε 15.000 $+, Λάβετε 1 έτος συνδρομή Amazon Prime (Αξία 139 $) — My Money Blog

Ενημέρωση 30/6: Η CIT Bank αύξησε το επιτόκιο τους δωρεάν έτος προσφοράς Amazon Prime προς την 1,00% ΑΠΥπαραμένοντας ανταγωνιστικοί με τους μεγάλους διαδικτυακούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου συν ένα δωρεάν έτος Amazon Prime αξίας 139 $, με αποτέλεσμα τώρα να υπολογίζεται αποτελεσματικό 4,71% APY για 90 ημέρες (λεπτομέρειες παρακάτω). Ως υπάρχων πελάτης της CIT Bank, μπόρεσα να εγγραφώ σε αυτήν την προσφορά πολύ εύκολα και γρήγορα. Απλώς χρησιμοποίησα την υπάρχουσα σύνδεσή μου και θα μπορούσα ακόμη και να χρησιμοποιήσω έναν υπάρχοντα εξωτερικό συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό για χρηματοδότηση. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης από την τελευταία σελίδα της αρχικής μου εφαρμογής:

Αρχική ανάρτηση (ενημερωμένα μαθηματικά με νέο APY):

Η CIT Bank είναι μια ασφαλισμένη από το FDIC τράπεζα (τώρα τμήμα της First Citizens Bank) που έχει προσφέρει ανταγωνιστικές επιλογές επιτοκίου στους αποταμιευτές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων του Savings Builder και των CD No-Penalty, επομένως μπορεί να έχετε ήδη λογαριασμό σε αυτούς.

Ο λογαριασμός CIT Bank Money Market ξεκίνησε α νέα προώθηση κατάθεσης Amazon Prime: όταν ένας νέος ή υφιστάμενος πελάτης κάνει μια κατάθεση 15.000 $ από μια εξωτερική πηγή χρηματοδότησης και την κρατά εκεί για τουλάχιστον 60 ημέρες, παίρνει ένα επιπλέον μπόνους Συνδρομή 1 έτους στο Amazon Prime (αξία μετρητών 139 $). Επιπλέον Λεπτομέρειες:

  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό CIT Bank Money Market χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς AMZN22.
  • Χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό σας με τουλάχιστον 15.000 $ εντός 15 ημερών και διατηρήστε ένα ελάχιστο υπόλοιπο τουλάχιστον 15.000 $ για 60 ημέρες μετά την περίοδο χρηματοδότησης των 15 ημερών.
  • Εντός 30 ημερών από τη λήξη της περιόδου χρηματοδότησης, εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, η CIT Bank θα σας στείλει ένα email με τον κωδικό μέλους Prime.
  • Ναι, αυτό λειτουργεί για τους υπάρχοντες χρήστες του Amazon Prime. Οι πελάτες που είναι ήδη μέλη του Amazon Prime μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ένα χρόνο του Amazon Prime για να ανανεώσουν τη συνδρομή τους για ένα επιπλέον έτος.
  • Φαίνεται ότι τα υπάρχοντα μέλη της CIT Bank είναι επιλέξιμα, αλλά πρέπει να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό Money Market (μπορείτε να έχετε περισσότερους από έναν) και να κάνετε χρηματοδότηση με „νέα χρήματα“ εκτός της CIT Bank.

Μπόνους μαθηματικά. Εάν υποθέσετε ότι το μπόνους αξίζει $139, αυτό είναι ένα μπόνους ~0,93% στα $15.000. Ας υποθέσουμε μια ελάχιστη περίοδο διακράτησης 90 συνολικών ημερών, που την καθιστά ισοδύναμη με ~3,71% ετήσιο APY. Το μπόνους είναι πάνω από το τυπικό επιτόκιο, επί του παρόντος ανταγωνιστικό 1,00% APY από τις 30/6/22. Αυτό το σύνολο περίπου 4,71% APY σε 90 ημέρες το καθιστά εξαιρετικό βραχυπρόθεσμο επιτόκιο σε αυτό το μέγεθος υπολοίπου σε σύγκριση με την τελευταία μου ενημέρωση για τα καλύτερα επιτόκια. Η CIT Bank έχει επίσης μια αξιοπρεπή ιστορία στην προσφορά ανταγωνιστικών προϊόντων και προσφορών στον λογαριασμό ταμιευτηρίου και στα προϊόντα CD της.

Σκοπεύω να αρπάξω φέτος το Amazon Prime – έχω ήδη λογαριασμούς στην CIT Bank και έχω ήδη αδρανή ρευστοποιήσιμα μετρητά αλλού στην ίδια ουσιαστικά βάση APY. Χαίρομαι που βλέπω μια άλλη τράπεζα να μαζεύει καταθέσεις.

Schreibe einen Kommentar