Καλύτερες δεξαμενές ψαριών για παιδιά: Πλήρης οδηγός αγοραστών

1

Τα ψάρια είναι τα τέλεια κατοικίδια για τα παιδιά.

Είναι οικονομικά προσιτά για γονείς που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα και δεν απαιτούν πολλή υπομονή και λογαριασμούς κτηνιάτρων όπως κάνουν μερικά γατάκια ή κουτάβια. Πραγματικά, είναι ιδανικά για μικρά παιδιά που θέλουν να αποκτήσουν ένα δικό τους κατοικίδιο και που θέλουν σιγά σιγά να μάθουν την ευθύνη.

Τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τη σημασία της τακτικής σίτισης και πώς να διατηρούν μια δεξαμενή καθαρή. Μπορούν ακόμη και να εκφραστούν διακοσμώντας μια δεξαμενή ψαριών με το αγαπημένο τους χρώμα ή θέμα, όπως πειρατές ή πριγκίπισσες. Ενθαρρύνει ακόμη και τη γοητεία με την άγρια ​​ζωή, την επιστήμη και τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος. Πέρα από αυτό, οι δεξαμενές ψαριών είναι γνωστό ότι μειώνουν το άγχος και βοηθούν στη διατήρηση του άγχους των παιδιών.

Δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην πάρετε μια δεξαμενή ψαριών για το παιδί σας. Το μόνο μεγάλο ερώτημα είναι ποιο ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας. Δείτε τις παρακάτω συστάσεις για 9 υπέροχες δεξαμενές ψαριών που θα μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά.

1. Aqueon Princess Castle Aquarium Kit 1/2 γαλόνι

Αυτή η χαριτωμένη δεξαμενή ψαριών 1/2 γαλονιού έρχεται σε σχήματα ροζ και μαύρου κάστρου, ώστε το παιδί σας να μπορεί να επιλέξει το αγαπημένο του στυλ. Κατασκευασμένο από ακρυλικό, που σημαίνει ότι η άποψή σας για το ψάρι ως προς το χρώμα και το μέγεθος είναι ακριβής. Το καπάκι του σε σχήμα κάστρου διαθέτει επίσης μια τρύπα τροφοδοσίας που κάνει το γεύμα εύκολο και διασκεδαστικό για τα παιδιά.

Περιλαμβάνεται επίσης το χαλίκι, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στη διακόσμηση της δεξαμενής της επιλογής του παιδιού σας, όπως τεχνητά φυτά. Μια αγαπημένη διακόσμηση για αυτά τα στυλ δεξαμενών έχει μεσαιωνικό θέμα, όπως δράκοι ή βυθισμένα πλοία.

Αυτή η δεξαμενή ψαριών είναι ιδανική για πολύ μικρά ψάρια, όπως ψαράκια ή μερικά μικρά τροπικά ψάρια που δεν θα τους πειράζει ο μικρός χώρος. Μπορείτε ακόμη να σκεφτείτε σαλιγκάρια ή γαρίδες ή οποιοδήποτε άλλο ζώο που μπορεί να ζήσει σε χώρους χωρίς φίλτρο ή θερμάστρα.

Με διαστάσεις 8,25 x 4,75 x 8,5 ίντσες και βάρος περίπου 1,5 λίβρες, αυτή η δεξαμενή είναι ιδανική για να επιτρέψετε στα παιδιά σας να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε και να καθαρίσετεt.

Είναι επίσης πολύ προσιτό, με τιμή περίπου 19,99 $ ή λιγότερο, ανάλογα με την έκδοση που θέλετε.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη δεξαμενή ψαριών Κάντε κλικ ΕΔΩ.

ψάρια-δεξαμενές-για-παιδιά

2. Top Fin Dazzle Aquarium Starter Kit – 3 γαλόνια

Εάν τα φώτα νέον σας ενδιαφέρουν, αυτή η δεξαμενή 3 γαλονιών είναι το τέλειο κιτ εκκίνησης. Έρχεται με 7 χρωματικές αλλαγές από τα φώτα LED του που ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έρχεται επίσης με „Top Fin Hydrochange Technology“, η οποία είναι ενσωματωμένη στο φίλτρο. Αυτό το μικρό χαρακτηριστικό διευκολύνει την αλλαγή νερού για εσάς και τα παιδιά σας. Διαθέτει επίσης μια μικρή πόρτα στο καπάκι που τα παιδιά θα λατρέψουν να βοηθήσουν στο τάισμα.

Για μια δεξαμενή 3 γαλονιών όπως αυτή, υπάρχουν μερικές ακόμη επιλογές για τις οποίες μπορείτε να βάλετε ψάρια. Αυτό περιλαμβάνει bettas, guppies, tetras, zebra danios και pygmy gourami.

Αν και αυτή η δεξαμενή απαιτεί περισσότερο χέρι από ενήλικα όταν πρόκειται για την ανύψωση και τον καθαρισμό, τα παιδιά σας θα είναι ευχαριστημένα με τη σειρά ψαριών που μπορούν να βοηθήσουν στη φροντίδα τους. Είναι επίσης αρκετά προσιτό για μια δεξαμενή 3 γαλονιών, με τιμή περίπου 30 $.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη δεξαμενή ψαριών Κάντε κλικ ΕΔΩ.

3. Κιτ ενυδρείου GloFish με μπλε φως LED

Αυτό το κιτ ενυδρείου GloFish διαθέτει ενεργειακά αποδοτικό μπλε φωτισμό LED που σίγουρα θα κάνει ένα δωμάτιο πιο γαλήνιο.

Έρχεται επίσης σε τρία διαφορετικά μεγέθη, που σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε την έκδοση 1,5 γαλονιού στο δωμάτιο του παιδιού σας ή να κρατήσετε τα μεγαλύτερα σε έναν πιο προστατευμένο χώρο όπως η κουζίνα ή το σαλόνι σας.

Είναι εξαιρετικά εύκολο στη ρύθμιση και τη συντήρηση, ώστε να έχετε λιγότερη δουλειά να κάνετε για τα παιδιά σας. Διαθέτει μηχανικό φιλτράρισμα, που σημαίνει ότι το νερό ωθείται μέσω ενός συστήματος φιλτραρίσματος και χημικό φιλτράρισμα, που σημαίνει ότι η δεξαμενή σας θα συνεχίσει να μυρίζει καθαρό.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα μαύρο φόντο που περιλαμβάνεται, έτσι ώστε οποιαδήποτε διακόσμηση νέον ή πέτρες να λάμπουν στο σκοτάδι που προσθέτετε να ξεπροβάλλουν ακόμη περισσότερο.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη δεξαμενή ψαριών Κάντε κλικ ΕΔΩ.

καλύτερες-δεξαμενές-ψάρια-για-παιδιά

4. Penn Plax Rite-Bite Educational Tank

Το Rite-Bite Fish Tank είναι ιδανικό για να διδάξει τα μικρά παιδιά πώς να ταΐζουν και να φροντίζουν τα κατοικίδια ψάρια τους.

Είναι υπέροχο γιατί τα παιδιά σας μπορούν να φτιάξουν τη σωστή ποσότητα τροφής μιας εβδομάδας για τα ψάρια του παιδιού σας και να τα βοηθήσουν να δουν αν έχουν ταΐσει τα ψάρια τους για εκείνη την ημέρα ή όχι. Με επτά διαμερίσματα για κάθε μέρα της εβδομάδας στο επάνω μέρος, είναι εύκολο για τα παιδιά να δουν αν έχουν ολοκληρώσει ή όχι την εργασία της σίτισης κάθε μέρα.

Μαζί με προσαρμόσιμο φόντο, αυτή η δεξαμενή ψαριών διαθέτει φωτισμό LED 2 χρωμάτων που μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως νυχτερινό φως για το δωμάτιο του παιδιού σας. Έρχεται επίσης με χαλίκι Pro-V Crystal που απορροφά τα απόβλητα ψαριών, βοηθώντας σας να διατηρήσετε τη δεξαμενή φρέσκια.

Είναι μια μικρότερη δεξαμενή, που χωράει έως και 1,13 γαλόνια, επομένως τα μικρότερα ψάρια ευδοκιμούν καλύτερα.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη δεξαμενή ψαριών Κάντε κλικ ΕΔΩ.

5. KollerCraft API Panaview Aquarium Kit

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια μικρή συλλογή ψαριών με τα παιδιά σας, μια δεξαμενή 5 γαλονιών θα σας προσφέρει χώρο για διαφορετικές ράτσες, χωρίς να καταλαμβάνει ολόκληρο δωμάτιο.

Ένα υπέροχο πράγμα με αυτό το τανκ είναι ότι εσείς και τα παιδιά μπορείτε να δείτε τα ψάρια σας από όλες τις πλευρές. Περιλαμβάνεται επίσης πολύ λιγότερη συντήρηση, καθώς περιλαμβάνει ένα εσωτερικό φίλτρο ισχύος που καθαρίζει και καθαρίζει με ρυθμό 45 γαλόνια ανά ώρα, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αποχρωματισμοί, οσμές, μέταλλα ή τοξικά αέρια που μπορούν να συσσωρευτούν σε μια δεξαμενή ψαριών.

Έτσι, παρόλο που είναι μια βαρύτερη δεξαμενή ψαριών, δεν θα χρειαστεί να την καθαρίσετε χειροκίνητα. Αυτό μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα από τη σκοπιά ενός γονέα.

Βλέποντας ότι υπάρχει πολύς χώρος, τα παιδιά σας μπορούν να διαλέξουν από μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία ψαριών, συμπεριλαμβανομένων των Molies, Cherry Shrimp, Pygmy Corydoras, Harlequin και Bettas (αρκεί να μην υπάρχουν περισσότερα από ένα betta στη δεξαμενή σε ένα χρόνος.)

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη δεξαμενή ψαριών Κάντε κλικ ΕΔΩ.

6. Aqua Culture 3-Gallon 360 View Aquarium Kit

Αυτή η κομψή δεξαμενή 3 γαλονιών προσφέρει σε παιδιά και γονείς υπέροχη θέα 360 μοιρών των ψαριών τους με το στρογγυλό της σχήμα. Περιλαμβάνει ακόμη και φωτισμό LED που διαθέτει 7 διαφορετικά χρώματα και φίλτρο ισχύος που φιλτράρει 25 γαλόνια ανά ώρα.

Το εσωτερικό φως κάνει ένα υπέροχο νυχτερινό φως και βοηθά τα παιδιά να μπορούν να παρακολουθούν τα ψάρια τους με τέλεια διαύγεια, μέρα ή νύχτα. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανάβετε και να σβήνετε χειροκίνητα το φως, καθώς έχει ρυθμιστεί σε χρονόμετρο που θα σηματοδοτεί αυτόματα στα παιδιά σας ότι είναι ώρα για ύπνο.

Με μια δεξαμενή 3 γαλονιών, μπορείτε να αρχίσετε να εκπαιδεύετε τα παιδιά σας στη φροντίδα των ψαριών με μικρότερα ψάρια όπως γαρίδες και σαλιγκάρια και να εξελιχθούν σε μεγαλύτερα ψάρια όπως guppies ή βήτα.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη δεξαμενή ψαριών Κάντε κλικ ΕΔΩ.

7. Tetra ColorFusion Starter Aquarium Kit 3 Gallons

Αυτό το διασκεδαστικό ενυδρείο Tetra διαθέτει σχήμα μισού φεγγαριού που μπορεί να προσφέρει στα παιδιά πλήρη ορατότητα των κατοικίδιων ψαριών τους, χωρίς να θυσιάζει πολύ χώρο. Μπορείτε να το βάλετε ακριβώς στον τοίχο για να είναι λίγο πιο ασφαλές.

Είναι επίσης ιδανικό για τα παιδιά που λατρεύουν τη βουτιά του ουράνιου τόξου, καθώς συνδυάζει μια κουρτίνα αέρα με φωτισμό LED, δημιουργώντας ένα περιβάλλον με φυσαλίδες ουράνιου τόξου. Είναι μια πραγματικά προσεγμένη δεξαμενή.

Είναι 3 γαλόνια, επομένως μπορεί να είναι λίγο βαρύ όταν καθαρίζετε το νερό.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη δεξαμενή ψαριών Κάντε κλικ ΕΔΩ.

8. Ενυδρείο biOrb CLASSIC LED

Αυτό το ενυδρείο biORb συνδυάζει το κλασικό σχήμα ψαριών με σύγχρονες ανέσεις. Με ακρυλικό υλικό που είναι 10 φορές ισχυρό από το γυαλί και 50% ελαφρύτερο, είναι ένα υπέροχο μπολ για παιδιά που επιμένουν να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τα ψάρια τους στο άλλο δωμάτιο.

Είναι επίσης πολύ χαμηλή συντήρηση, με φιλτράρισμα 5 σταδίων που διασφαλίζει ότι τα ψάρια του παιδιού σας ζουν σε μια τέλεια καθαρή ατμόσφαιρα.

Μπορείτε επίσης να βάλετε είτε γλυκό είτε αλμυρό νερό σε αυτή τη δεξαμενή, που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε μεγαλύτερη ποικιλία ψαριών για συλλογή.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη δεξαμενή ψαριών Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εκπαίδευση αγγελόψαρων γλυκού νερού σε φυτεμένη δεξαμενή

9. Τεχνητή Μίνι Δεξαμενή Ψαριών Ενυδρείου

Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν το παιδί σας είναι αρκετά μεγάλο ή αρκετά υπεύθυνο για να έχει αληθινά ψάρια, αυτό το μίνι ενυδρείο με ψεύτικα ψάρια είναι το τέλειο εργαλείο εκμάθησης.

Έρχεται με 3 ψεύτικα ψάρια που κολυμπούν από την πλευρά της δεξαμενής στην άλλη και φωτισμό LED που λειτουργεί με μπαταρίες, ώστε να μην χρειάζεται να βάλετε τίποτα στην πρίζα.

Το υπέροχο με αυτή την επιλογή είναι ότι δεν υπάρχουν συνέπειες εάν το παιδί σας (ή, ας είμαστε ειλικρινείς, εσείς) ξεχάσει να ταΐσει το ψεύτικο ψάρι και οι καθαρισμοί μπορεί να είναι σπάνιοι. Απλά προσθέστε 2-4 σταγόνες απορρυπαντικό πιάτων και είστε καλά για λίγο.

Εκτός από ένα εργαλείο εκμάθησης, η δεξαμενή είναι επίσης ένα υπέροχο νυχτερινό φως για παιδιά που έχουν πρόβλημα να κοιμηθούν χωρίς ένα. Η ταπετσαρία φόντου την κάνει ακόμη και να φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι είναι, ώστε το παιδί σας να μπορεί να ζήσει ένα ενυδρείο χωρίς όλο τον χώρο.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη δεξαμενή ψαριών Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για παιδιά και αρχάριους. Απλώς λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας και το είδος του ψαριού που θέλετε όταν επιλέγετε ένα ψάρι. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε τι είδους ψάρια παίρνετε για τη δεξαμενή σας εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό μέγεθος και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε εάν θα χρειαστείτε φίλτρο ή όχι.

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα καθώς αρχίζετε να φροντίζετε τα ψάρια σας με τα παιδιά σας.

Αν σας αρέσει το παραπάνω άρθρο, εδώ είναι μερικά άλλα παρόμοια άρθρα που πρέπει να δείτε!

Ποια είναι τα εκπαιδευτικά οφέλη των ενυδρείων για παιδιά;

Καλύτερες δεξαμενές ψαριών για παιδιά – Κριτικές

Κοινή Φροντίδα Χρυσόψαρου: Διάρκεια ζωής, Συντροφιά, Διατροφή και Υγεία

Schreibe einen Kommentar