Κάρτα ετήσιας έκθεσης για την υγεία της μητέρας και του βρέφους – Mom 2.0

1
Κάρτα ετήσιας έκθεσης για την υγεία της μητέρας και του βρέφους – Mom 2.0
Η March of Dimes μόλις κυκλοφόρησε την ετήσια Κάρτα Αναφοράς, η οποία παρουσιάζει την κατάσταση της υγείας της μητέρας και του βρέφους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε την αναφορά και δείτε πώς βαθμολογήθηκε η πολιτεία σας: marchofdimes.org/reportcard.

Πολλοί παράγοντες τροφοδοτούν την κρίση της υγείας της μητέρας και του βρέφους, συμπεριλαμβανομένου του δομικού ρατσισμού, της κακής υγείας της μητέρας και της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης. Πρέπει να εργαστούμε μαζί για να αλλάξουμε την πορεία αυτής της κρίσης υγείας της μητέρας και του βρέφους μέσω συνεργασιών και δικομματισμού. Υποστηρίζουμε το March of Dimes και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε το ίδιο.

Ελάτε μαζί μας και δωρίστε, σήμερα, την Τρίτη δώρων, 29 Νοεμβρίου, στο marchofdimes.org να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις οικογένειες παντού.

Μπορείτε να αναλάβετε δράση τώρα για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με την κρίση της υγείας της μητέρας και του βρέφους και να δημιουργήσετε αλλαγές στην κοινότητά σας.

Μερίδιο: Χρησιμοποιήστε την εργαλειοθήκη κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε την Κάρτα Αναφορών και τις πληροφορίες της πολιτείας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης—φροντίστε να προσθέσετε ετικέτα στο @marchofdimes και να χρησιμοποιήσετε το #PrematurityAwarenessMonth και το #WorldPrematurityDay.

Συνήγορος: Γίνετε μέλος της επείγουσας έκκλησής μας για δράση στο Κογκρέσο του 2023 για να δράσουμε στην κρίση της υγείας της μητέρας και του βρέφους σε όλες τις ΗΠΑ, το Mamagenda for #BlanketChange.

Δίνω: Ελάτε να αγωνιστούμε για όλες τις μαμάδες και τα μωρά κάνοντας δωρεές σήμερα.


Schreibe einen Kommentar