Θέλω προπονητή! | CCC Blog Θέλω έναν προπονητή!

1
Θέλω προπονητή!  |  CCC Blog Θέλω έναν προπονητή!

Έχεις νιώσει ποτέ σαν να μην ξέρεις αν έρχεσαι ή φεύγεις; Έχετε βιώσει όλες τις ιδέες και τις σκέψεις σας να μπερδεύονται μεταξύ τους; Σας ενδιαφέρει η σαφής κατεύθυνση και να ζήσετε τον σκοπό σας; Τότε η συνεργασία με έναν προπονητή έχει νόημα για εσάς! Θέλω προπονητή!

Πώς μπορεί ένας προπονητής να σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα σχέδιο, ένα όνειρο, έναν στόχο; ο προπόνηση Η διαδικασία ξεκινά με συνάντηση με υποψήφιους προπονητές για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και τις επιθυμίες σας. Στη συνέχεια δημιουργείτε τη συμφωνία σας ως προς τον αριθμό των συνεδριών. Στη συνέχεια, ο προπονητής θα συνεργαστεί μαζί σας για να εξερευνήσει τη μεγάλη εικόνα σας – αυτό που θέλετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό φέρνει σαφήνεια στους παράγοντες που επηρεάζουν, τις ανταγωνιστικές προτεραιότητες και τι είναι πιο σημαντικό. Στη συνέχεια, ο προπονητής σας παρέχει ένα εργαλείο που υποστηρίζει την αυτοπεποίθηση, τη θετικότητα και την εστίασή σας. Στη συνέχεια, έχετε την πλήρη εξουσία να επιλέξετε τι θα εργαστείτε κατά τη διάρκεια των προπονητικών σας συνεδριών.

Πώς με βοηθά το coaching να προχωρήσω; Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο – σας δόθηκαν ποτέ συμβουλές από έναν έμπιστο φίλο ή συνάδελφο και απλώς δεν το κάνατε; Αυτό συμβαίνει γιατί δεν ήταν δική σου ιδέα. Ένας προπονητής συνεργάζεται μαζί σας για να βρει τις δικές σας απαντήσεις, εμπιστευόμενος εσάς ως τον καλύτερο εμπειρογνώμονά σας. Όταν βρείτε τις απαντήσεις σας μέσα, τις κατέχετε και θα τις ακολουθήσετε.

Η μέση απόδοση της επένδυσης στο coaching είναι 600% και αυτό συμβαίνει επειδή είστε πραγματικά ο καλύτερος εμπειρογνώμονας του εαυτού σας και ένας προπονητής είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης για να είστε πλήρως ενδυναμωμένοι και να προχωράτε μπροστά.

Schreibe einen Kommentar