Η SisterWorks ολοκληρώνει το εναρκτήριο Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Μικρών & Μικρών Επιχειρήσεων

1
Η SisterWorks ολοκληρώνει το εναρκτήριο Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Μικρών & Μικρών Επιχειρήσεων

Η εναρκτήρια αποστολή του SisterWorks Micro & Small Business Empowerment Program μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη της τάξη. Αυτό το μάθημα αποφοίτησε από 13 αδελφές, οι οποίες ξεκινούν ή ενισχύουν τις δικές τους επιχειρήσεις. Οι Three Sisters είναι επίσης πλέον μέρος του SisterWorks Shop των επιχειρηματιών.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες να ξεπεράσουν τα εμπόδια στην ουσιαστική απασχόληση, βοηθώντας τες να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τον εαυτό τους. Ο στόχος του προγράμματος είναι να δώσει σε αυτές τις γυναίκες τις βασικές γνώσεις για να γίνουν επιχειρηματίες ή ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα παρείχε στις Αδελφές μας επιχειρηματικό γραμματισμό και αυτοπεποίθηση για την έναρξη ή την ανάπτυξη των δικών τους επιχειρήσεων. Η δομή του μαθήματος μιμήθηκε τα κύρια, προ-επιταχυντικά προγράμματα με συγκεκριμένη εστίαση στις μικροεπιχειρήσεις και το κοινό της βάσης.

Το πρόγραμμα παρείχε τέσσερις οδούς εξυπηρέτησης για τις αδελφές:

  1. Υπηρεσίες καθοδήγησης 1:1, με κάθε αδελφή καθοδηγούμενη έως και 6 μήνες για να τη βοηθήσει να δημοσιεύσει το πρόγραμμα
  2. Κατάλογος υποστήριξης επιχειρηματικών υπηρεσιών
  3. Ευκαιρίες με το κατάστημα SisterWorks Social Enterprise
  4. Δίκτυα και προγράμματα εκτός του SisterWorks.

Οι πρώτες έξι εβδομάδες του προγράμματος επικεντρώθηκαν στο να βοηθήσουν τις Αδελφές να χτίσουν και να κατανοήσουν τα βασικά για την έναρξη μιας επιχείρησης. Οι τελευταίες εβδομάδες είχαν εξωτερικούς εμπειρογνώμονες από διάφορους τομείς (νομικούς, λογιστικούς, μάρκετινγκ, πωλήσεις, κ.λπ.) που μοιράστηκαν τεχνογνωσία, γνώσεις και ευκαιρίες δικτύωσης με την τάξη.

Η τελευταία μέρα ήταν μια ημέρα προβολής για την περαιτέρω οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των αδελφών, όπου είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλη τους τη μάθηση και να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε μια ομάδα τριών κριτών και καλεσμένων – εκπληρώνοντας τα μονοπάτια που έχουν παρουσιαστεί

Schreibe einen Kommentar