Η Deus Ex AI εγκαινιάζει εκστρατεία υποστήριξης προσφύγων για να ωφελήσει τα θύματα των πλημμυρών του Πακιστάν

1
Η Deus Ex AI εγκαινιάζει εκστρατεία υποστήριξης προσφύγων για να ωφελήσει τα θύματα των πλημμυρών του Πακιστάν

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε ακούσει για τις καταστροφικές πλημμύρες που έχουν προκαλέσει όλεθρο στο Πακιστάν. Εκτιμάται ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν πληγεί από αυτή την καταστροφή, η οποία άφησε πολλές οικογένειες άστεγες και χωρίς φαγητό ή νερό. Εκεί μπαίνει το Deus Ex AI. Ο οργανισμός έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων για φαγητό, στέγη και ρούχα για Πακιστανούς πρόσφυγες που χρειάζονται βοήθεια σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θα σας πούμε πώς μπορείτε να εμπλακείτε με αυτόν τον αξιόλογο σκοπό σε αυτήν την έκδοση δημοσίων σχέσεων.

Deus Ex AI

Με επικεφαλής τον ιδρυτή Tyler Henkel, η συλλογικότητα προσπάθησε να δημιουργήσει χρηματοδότηση δημοπρατώντας μια προσαρμοσμένη συλλογή NFT. Deus Ex AI έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες και επηρεαστές στον χώρο των συλλεκτικών ειδών για να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σύνολο NFT που θα δημοπρατηθεί τις επόμενες εβδομάδες μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του προγράμματος. Με την υποστήριξη των εταίρων χαρτοφυλακίου της, η εταιρεία στοχεύει επίσης να ευαισθητοποιήσει για την ανθρωπιστική κρίση και να προσφέρει απτή υποστήριξη σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται στο Bait’ul Rida, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση βάσης στο Πακιστάν αφιερωμένη στην υποστήριξη όσων έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω αυτής της ιστορικής πλημμύρας. Το Deus Ex AI, ένα όνομα λατινικής προέλευσης που μπορεί να ερμηνευτεί ως «Θεός από το AI», είναι μια συλλογή μηχανών NFT που κατασκευάζονται από τεχνητή νοημοσύνη.

Μετά τη διεξαγωγή αρχικών γύρους προσέγγισης σε μεγάλους παράγοντες επιρροής στον χώρο του Cardano NFT, το μήνυμα της καμπάνιας έγινε γρήγορα viral στο Twitter. Μέσα στις δύο πρώτες ημέρες της καμπάνιας, η Deus Ex AI δημοπρατούσε μια ειδική έκδοση NFT από τη σειρά μοναδικών έργων τέχνης μηχανών τους για συνολικά 2.300 $, χρησιμοποιώντας το εγγενές κρυπτονόμισμα Cardano, με πάνω από 20 δωρητές να συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Μόνο αυτή η χρηματοδότηση παρείχε σε 500 εκτοπισμένους Πακιστανούς τροφή και νερό μιας εβδομάδας.

«Είναι εκπληκτικό για μένα ότι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των NFTs, της διχόνοιας και της κρυπτογράφησης, μπορούσαμε να συνδεθούμε με μια μικρή τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, να επαληθεύσουμε τι έκαναν και να τους πάρουμε χρήματα σε λίγες μέρες», είπε η Henkel.

Συλλογική NFT

Τα NFT είναι μια νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων ή τύπος ψηφιακού διακριτικού που μπορεί να διαπραγματευτεί όπως κάθε άλλο κρυπτονόμισμα. Αντιπροσωπεύουν μοναδικά περιουσιακά στοιχεία και έχουν αξία μόνο επειδή είναι ανταλλάξιμα (που σημαίνει ότι είναι εναλλάξιμα).

Η συλλογικότητα στοχεύει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία blockchain και να αξιοποιήσει την υποστήριξη της αναπτυσσόμενης κοινότητας NFT για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και να συγκεντρώσει κεφάλαια για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ιδιοκτησιών που έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες.

Η κολεκτίβα προσκαλεί επίσης καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, που εργάζονται με ψηφιακά στοιχεία, να συμμετάσχουν σε μια καμπάνια που στοχεύει στη δημιουργία νέων NFT, τα οποία η συλλογικότητα στη συνέχεια θα πουλήσει μέσω της πλατφόρμας.

Επιπλέον, καλωσορίζουμε τους κατόχους NFT που θέλουν να δωρίσουν κεφάλαια στον έρανο μας και να παρακολουθούν πού πηγαίνουν οι δωρεές τους μέχρι στιγμής (και πόσα περισσότερα μπορούν να συγκεντρώσουν).

Όλα τα έξοδα που σχετίζονται με τις δημοπρασίες Deus Ex AI έχουν καλυφθεί έτσι ώστε το 100% των κερδών να μπορεί να διατεθεί.

Πώς η εκστρατεία θα βοηθήσει τους Πακιστανούς πρόσφυγες

Η εκστρατεία θα παρέχει τροφή, νερό και στέγη στους Πακιστανούς πρόσφυγες. Θα παρέχει επίσης ιατρικές προμήθειες όπως επιδέσμους και φάρμακα, είδη ένδυσης όπως κάλτσες και εσώρουχα, κιτ υγιεινής (οδοντόβουρτσες, σαπούνι κ.λπ.) και προσωρινή στέγαση για οικογένειες που εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους λόγω πλημμύρας.

Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν από αυτήν την εκστρατεία θα διατεθούν απευθείας για την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στο Πακιστάν.

Ο Tyler Henkel, ιδρυτής της Deus Ex AI, σχολιάζει: «Είμαστε και οι δύο ταπεινωμένοι και τιμή μας που μπορούμε να ανταποδώσουμε τις οικογένειες και τις κοινότητες που επλήγησαν από αυτή την τρομερή τραγωδία».

Τι μπορείτε να κάνετε για να υποστηρίξετε την καμπάνια?

Σε συνεργασία με τοπικούς έμπιστους συνεργάτες που συμμετέχουν στις προσπάθειες ανακούφισης, το Deus Ex AI στοχεύει να βοηθήσει στην παροχή τροφής, νερού, καταφυγίου, κιτ υγιεινής, φαρμάκων και άλλων κρίσιμων προμηθειών για όσους το χρειάζονται περισσότερο. Το Deus Ex AI προσφέρει επίσης ένα αρχικό σετ 50 μοναδικών NFT από καλλιτέχνες που υποστηρίζουν αποκλειστικά αυτήν την πρωτοβουλία ως μέρος της προσπάθειας ανακούφισης.

«Χρησιμοποιώντας το έργο NFT, μπορούμε να ευθυγραμμίσουμε την τέχνη με την κοινότητα πίσω από τη συγκέντρωση χρημάτων για αυτήν τη φιλανθρωπία. Με τη διοργάνωση μιας κλήρωσης NFT, όποιος κάνει δωρεά έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα από τα περιορισμένης έκδοσης NFT από τη συλλογή μας. Αυτό μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ενθουσιασμό για τα μέλη της κοινότητάς μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα μέσο για την αποστολή υποστήριξης σε όσους έχουν ανάγκη», δήλωσε η Henkel.

Αυτή η εκστρατεία έχει τη δυνατότητα να κάνει σπουδαία πράγματα για τους πρόσφυγες στο Πακιστάν, επομένως θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας. Ήδη εργαζόμαστε για να χρησιμοποιήσουμε αυτό το έργο ως πρότυπο για μελλοντικές καμπάνιες που θα μπορούσαν να ωφελήσουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για τις πλημμύρες στο Πακιστάν

Οι πλημμύρες στο Πακιστάν ήταν μια σειρά από καταστροφικές πλημμύρες και καταιγίδες που έπληξαν το Πακιστάν το 2022. Προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο πάνω από 1.700 ανθρώπων. Οι πλημμύρες έπληξαν επίσης πάνω από 20 εκατομμύρια ανθρώπους και προκάλεσαν ζημιές που υπολογίζονται σε 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Η πακιστανική κυβέρνηση κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έκανε έκκληση για διεθνή βοήθεια. Η καμπάνια Deus Ex AI Launches Refugee Support Campaign δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τα θύματα των πλημμυρών στο Πακιστάν. Η εκστρατεία στοχεύει να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια και να προσφέρει ανακούφιση στους πληγέντες.

Γνωρίστε την ομάδα πίσω από την καμπάνια

Το Deus Ex AI είναι μια κολεκτίβα NFT που ιδρύθηκε από τον Tyler Henkel, έναν ντόπιο Tampa. Η Henkel, η οποία λειτουργεί και ως κοινοτικός διαχειριστής του Deus Ex AI, βρίσκεται στον χώρο του NFT για περισσότερο από ένα χρόνο. Αφού εργάστηκε στον χώρο του Web 2.0 ως κύριος προγραμματιστής σε μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, η Henkel αποφάσισε να μεταβεί στην κρυπτογράφηση πλήρους απασχόλησης στα μέσα του 2021. Εκτός από τις συναλλαγές κρυπτογράφησης και NFT, το πρώτο του έργο Crypto περιελάμβανε το „CNFT Calendar“, μια δημοφιλή πλατφόρμα για την εύρεση επερχόμενων εκδόσεων NFT. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συλλογή έργων τέχνης Deus Ex AI, επισκεφτείτε το https://www.deusex.ai/Schreibe einen Kommentar