Η νέα συνεργασία SisterWorks & Sofitel ενισχύει την απασχόληση για γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες

1
Η νέα συνεργασία SisterWorks & Sofitel ενισχύει την απασχόληση για γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες

Συνεργασία για αλλαγή

Η SisterWorks και το Sofitel on Collins επισημοποίησαν μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία τον Φεβρουάριο για να ενισχύσουν τις ευκαιρίες απασχόλησης για γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες.

«Η συνεργασία Sofitel και SisterWorks επέτρεψε την οικονομική συμμετοχή γυναικών μεταναστριών και προσφύγων στον κλάδο της φιλοξενίας. Το να έχουμε υποστηρικτικούς συνεργάτες απασχόλησης, όπως η Sofitel, διασφαλίζει μια πορεία για τις αδελφές μας που αποφοιτούν στην απασχόληση», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της SisterWorks, Ifrin Fittock.

«Μια γόνιμη συνεργασία αφορά τους οργανισμούς που συνεργάζονται για μεγαλύτερο αντίκτυπο».

Εκτός από την παροχή οικονομικής ασφάλειας, αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει επίσης τις γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και την εμπιστοσύνη τους.

«Εδώ στο Sofitel on Collins, δεσμευόμαστε για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη του προσωπικού μας», λέει ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Matt Andraws.

«Στοχεύουμε να παρέχουμε στους υπαλλήλους μας ευκαιρίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να καλλιεργήσουν μια ισχυρή αίσθηση εμπιστοσύνης στη δουλειά. Για προσωπικό από πολιτιστικά και γλωσσικά διαφορετικά υπόβαθρα, κατανοούμε ότι αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεταμορφωτικές».

Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης μια περιήγηση στις εγκαταστάσεις του Sofitel που θα προστεθούν σε μελλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα φιλοξενίας που θα παραδώσει η SisterWorks.

Αυτή η εμπειρία θα δώσει στις γυναίκες του προγράμματος μια ανεκτίμητη ματιά στις εσωτερικές λειτουργίες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου – και ελπίζουμε για κάποιους, μια καλή ματιά στον μελλοντικό τους εργοδότη.

Το Sofitel ζητά τώρα απευθείας υποψηφίους εργασίας από την SisterWorks και πρόσφατα το ξενοδοχείο ζήτησε από την SisterWorks να βοηθήσει στην κάλυψη 10 θέσεων σε ρόλους υπηρέτριας δωματίου και οικιακής φροντίδας.

Η SisterWorks ανυπομονεί να βασιστεί σε αυτήν τη συνεργασία και να δει ποιες πόρτες θα ανοίξει για άλλες γυναίκες πρόσφυγες και μετανάστριες που ζουν στη Βικτώρια.

Είστε εργοδότης στον τομέα της φιλοξενίας ή σε άλλη βιομηχανία που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την SisterWorks; Απευθυνθείτε στη διεύθυνση [email protected]

Γνωρίζετε μια γυναίκα πρόσφυγα ή μετανάστη που θα ήθελε να αναπτύξει τις δεξιότητές της ή να λάβει βοήθεια για να βρει δουλειά στην Αυστραλία; Αναφέρετέ την στο SisterWorks. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν.

Schreibe einen Kommentar