Η εξέλιξη της μετάφρασης βίντεο: Πώς εμφανίστηκαν οι διαδραστικοί υπότιτλοι;

1
Η εξέλιξη της μετάφρασης βίντεο: Πώς εμφανίστηκαν οι διαδραστικοί υπότιτλοι;

Όταν οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης άκμασαν και έγιναν συστατικά εργαλείων μάρκετινγκ προϊόντων, άρχισε η εξέλιξη της μετάφρασης βίντεο. Πριν από χρόνια, όταν το YouTube εισήλθε για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά, άνθρωποι όλων των εθνοτήτων χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται για να παρακολουθήσετε βίντεο στο YouTube, να ακούσετε βίντεο καραόκε και να παρακολουθήσετε συναυλίες βίντεο.

Η μετάφραση του βίντεο υλοποιείται λόγω της σημαντικής επιρροής της πλατφόρμας. Μετά από αυτό, οι επωνυμίες και άλλες επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν για μάρκετινγκ, γεγονός που οδηγεί σε απότομη αύξηση της αφοσίωσης των θεατών και των πιθανών δυνητικών πελατών.

Ο υποτιτλισμός γίνεται πλέον απλός χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο αιχμής με ένα αυτόματους υπότιτλους χαρακτηριστικό. Όχι μόνο αυτοματοποιεί τους υπότιτλους, αλλά βοηθά επίσης τις μηχανές αναζήτησης να σαρώσουν γρήγορα το περιεχόμενο.

Ανεβάστε την επωνυμία του βίντεό σας στο επόμενο επίπεδο με διαδραστικούς υπότιτλους. Επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν μια συγκεκριμένη λέξη μέσα σε ένα βίντεο.

Πώς εμφανίζονται λοιπόν οι διαδραστικοί υπότιτλοι; Ας μιλήσουμε για το πώς λειτουργεί και τα οφέλη της μετάφρασης βίντεο για τις επιχειρήσεις.

Διαδραστικοί υπότιτλοι Εξηγήστε

Η προσθήκη υπότιτλων σε βίντεο είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να διευρύνετε το κοινό σας και τόνωση της δέσμευσης με το περιεχόμενό σας. Με τη βοήθεια ενός διαδικτυακού εργαλείου επεξεργασίας βίντεο με αυτόματη δημιουργία υπότιτλων, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να προσθέσετε προσαρμοσμένους υπότιτλους και λεζάντες που δημιουργούνται αυτόματα στα βίντεό σας.

Οι αυτόματοι υπότιτλοι διευκολύνουν τους θεατές να πλοηγηθούν στο βίντεο. Και εξετάστε το διάλογο κάνοντας απλώς κλικ στις γραμμές του διαλόγου για επανάληψη, τοποθετώντας το ποντίκι ή πατώντας τα πλήκτρα βέλους στο πληκτρολόγιο.

Ας υποθέσουμε ότι οι χρήστες βρίσκουν ότι οι ερμηνείες σε επίπεδο λέξης δεν επαρκούν για την κατανόηση του διαλόγου. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούν να πατήσουν ένα κουμπί για να εμφανίσουν μια μετάφραση για την υπάρχουσα γραμμή διαλόγου.

Λειτουργικότητα και Πλεονεκτήματα των Διαδραστικών Υπότιτλων

Παρέχει μια πιο περιεκτική εμπειρία βίντεο: Οι διαδραστικοί υπότιτλοι προσφέρουν έναν νέο τρόπο στους χρήστες να κάνουν κύλιση ή να τοποθετούν τον δείκτη του ποντικιού και να επιλέγουν μέρη του περιεχομένου σας για μετάβαση και αναπαραγωγή. Επιτρέπει στους θεατές να ελέγχουν και να αλληλεπιδρούν με το βίντεό σας για μια πιο περιεκτική εμπειρία βίντεο, επηρεάζοντας σημαντικά την αφοσίωση.

Προσθήκη χρονικής σφραγίδας σε λέξεις ή φράσεις: Διαδραστικές εμφανίσεις παράλληλα με το οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Το κείμενο ή ο όρος επισημαίνεται όταν εμφανίζεται στο βίντεο.

Έλεγχος κειμένου:

Ο έλεγχος βάσει κειμένου είναι διαθέσιμος με διαδραστικούς υπότιτλους. Οι χρήστες έχουν μεγαλύτερη ισχύ σε αυτό που παρακολουθούν όταν χρησιμοποιούν το κείμενο ως βοήθημα πλοήγησης. Ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει την αναπαραγωγή του βίντεο από μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση κάνοντας κλικ σε αυτήν. Αυξάνει επίσης το ενδιαφέρον για το θέμα.

Ενισχύει το SEO:

Το μάρκετινγκ και το SEO βελτιώνονται με τη συμπερίληψη διαδραστικών υπότιτλων στα βίντεο μάρκετινγκ. Όταν προηγούνται κείμενα, τα βίντεο είναι πολύ πιο εύκολο για τις μηχανές αναζήτησης να βρουν και να ευρετηριάσουν. Τα βίντεο με διαδραστικά κείμενα θα εμφανίζονται ψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) για την έρευνα λέξεων-κλειδιών.

Συμβατότητα με κινητό:

Η αναζήτηση για κινητά βελτιώνεται με τη διαδραστική μεταγραφή με ρυθμιζόμενους υπότιτλους, επειδή αλλάζουν αυτόματα το μέγεθός τους ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Κάνει το περιεχόμενο πιο ευανάγνωστο και αυξάνει την αφοσίωση των αναγνωστών.

Καλύτερη κατανόηση: Δεδομένου ότι ο υπότιτλος συνοδεύει το βίντεο, είναι πιο εύκολο για τους θεατές να κατανοήσουν και να επικεντρωθούν σε αυτά που λέγονται στο κείμενο.

Πώς μπορώ να προσθέσω υπότιτλους στα βίντεό μου;

  • Ανεβάστε το Αρχείο σας: Μπορείτε να ανεβάσετε ένα έγγραφο SRT για να έχετε υπότιτλους στο βίντεό σας.
  • Αυτόματοι υπότιτλοι: Οι διαδικτυακές εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο διαθέτουν αυτόματες λειτουργίες υποτίτλων που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να δημιουργήσουν τους υπότιτλους τους αποτελεσματικά και χωρίς κόπο. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το κείμενό σας και να προσθέσετε χρώμα και εφέ που είναι πολύ ευχάριστα στα μάτια των θεατών σας.
  • Υπότιτλοι που δημιουργούνται από υπολογιστή: Μπορείτε να λάβετε υπότιτλους που δημιουργούνται αυτόματα μέσω μιας συσκευής υπολογιστή. Ωστόσο, δεν είναι τέλειοι. τα εξετάζετε ή τα επεξεργάζεστε προτού ρυθμίσετε το βίντεό σας ζωντανά.
  • Ανθρώπινη μεταγραφή: Αυτό μεταγράφεται ή γίνεται με ακρίβεια από ανθρώπους όπου το κείμενο εξετάζεται γραμματικά. Αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές μέρες πριν είναι έτοιμο να ζήσει.

Συμπέρασμα:

Όταν δυσκολεύεστε να εισαγάγετε υπότιτλους στο βίντεό σας, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο με δυνατότητες αυτόματων υποτίτλων.

Όχι μόνο σας δίνει ακριβείς λεζάντες ή υποτίτλους κειμένου, αλλά μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το κείμενο προσθέτοντας χρώμα και εφέ. Το καλό είναι ότι είναι δωρεάν, όπου μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, και έχει μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη για τα έργα σας.


Schreibe einen Kommentar