Η δύναμη του AI και του AR του Instagram για τις επιχειρήσεις

2
Η δύναμη του AI και του AR του Instagram για τις επιχειρήσεις

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) γίνονται τα πιο δημοφιλή εργαλεία μάρκετινγκ για εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το Instagram είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κοινωνικό δίκτυο για εταιρείες και επωνυμίες, με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

Εκτός από την παροχή μιας αποτελεσματικής πλατφόρμας μάρκετινγκ για τους διαφημιστές, το κοινωνικό δίκτυο παρέχει στα μέλη του τη μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία. Το 2018, ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε στο συνέδριο F8 ότι ενθουσίασε τις εταιρείες πλατφορμών σχετικά με τα καινοτόμα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Instagram, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και της επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Ως εκ τούτου, προέβλεψε ότι τα εφέ κάμερας AR θα είναι προσβάσιμα σε τρίτους, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν φίλτρα AR αποκλειστικά για το κοινό-στόχο τους.

Τα φίλτρα AR είναι ένα από τα πιο καινοτόμα εργαλεία που έχουν χρησιμοποιήσει τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης για να φέρουν επανάσταση στο μάρκετινγκ. Χάρη σε αυτήν την πρωτοποριακή καινοτομία, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν αυτήν την ανοιχτή δημιουργικότητα για να προσεγγίσουν νέους πελάτες. Ως αποτέλεσμα, το κοινό σας και οι φίλοι του θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν αυτά τα μοναδικά φίλτρα όταν εμφανίζονται στην ιστορία σας.

Οφέλη AR για επιχειρήσεις στο Instagram

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι Ακόλουθοι Instagram UK μέσω μάρκετινγκ ή καμπάνιας είναι μια πραγματικότητα. Επί του παρόντος, καμία άλλη επιλογή μάρκετινγκ δεν είναι διαθέσιμη στους πελάτες που να προσφέρουν την ίδια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας. Η ενσωμάτωση της επαυξημένης πραγματικότητας στη στρατηγική μάρκετινγκ του Instagram προσφέρει σημαντικά οφέλη, όπως:

Βελτίωση της εμπειρίας χρήστη

Μπορεί να έχετε παραγγείλει κάτι διαδικτυακά μόνο για να ανακαλύψετε κατά την άφιξη ότι το προϊόν δεν αντιστοιχεί στην περιγραφή. Ίσως δεν συμπλήρωνε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας όσο καλά ελπίζατε.

Είτε πρόκειται για ένα προϊόν μαλλιών που δεν ταιριάζει με το χρώμα ή το κούρεμα των μαλλιών σας είτε ένα κοστούμι που είναι πολύ μικρό σε δύο μεγέθη, το AR είναι η πιο αποτελεσματική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Τα μέλη σας μπορούν να δοκιμάσουν αντικείμενα από την άνεση των σπιτιών, των γραφείων τους κ.λπ.

Για να βιώσουν αυτά τα πράγματα, οι αγοραστές δεν χρειάζεται να επισκεφτούν ένα φυσικό κατάστημα και μπορούν να μοιραστούν αυτές τις εικόνες με άλλους για μια δεύτερη οπτική γωνία. Εκτός από την επίπλωση και τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας, η επαυξημένη πραγματικότητα διευκολύνει τις επιλογές αγορών, μεταμορφώνοντας πλήρως την εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο. Η συμμετοχή των επωνυμιών θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη δέσμευση για την επιχείρησή τους και μειωμένο ποσοστό επιστροφών προϊόντων. Δείτε επίσης, καλύτερο λογισμικό μετατροπής κειμένου σε ομιλία.

Μια ευρύτερη προοπτική

Μπορείτε να εισέλθετε σε νέες αγορές με ευκολία και επιτυχία εάν ενσωματώσετε την επαυξημένη πραγματικότητα στη στρατηγική μάρκετινγκ σας. Με τον ίδιο τρόπο όπως το προηγούμενο επιχείρημα, μπορεί να είστε σε θέση να εμπλακείτε με νέους πληθυσμούς που προηγουμένως ήταν δύσκολο να προσεγγιστούν. Για παράδειγμα, πάρτε όσους δεν μπορούν να επισκεφθούν την πραγματική τοποθεσία σας λόγω της απόστασης τους.

Το κοινό και η συμμετοχή ενισχύονται

Οι περισσότεροι χρήστες του Instagram που χρησιμοποιούν επαυξημένα φίλτρα καταλήγουν να συναλλάσσονται με την επωνυμία. Επομένως, ορισμένοι πελάτες ακολουθούν μια επωνυμία επειδή αισθάνονται υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν τα εξειδικευμένα φίλτρα της. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών, μαθαίνουν πώς ένα προϊόν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα τους. Αυτά είναι πιο αποτελεσματικά για ρούχα, καλλυντικά και άλλα αξεσουάρ.

Τα φίλτρα AR είναι μια ισχυρή μέθοδος βελτίωσης Δέσμευση στο Instagram μεταξύ των επιχειρήσεων και του κοινού-στόχου τους, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων. Γιατί οι νέοι δεν απολαμβάνουν να πειραματίζονται με διάφορα χαρακτηριστικά επαυξημένης πραγματικότητας;

Μπορεί να είναι και ευχάριστο και διασκεδαστικό. Οι επιχειρηματικές σχέσεις μπορεί να βελτιωθούν εάν η επαυξημένη πραγματικότητα χρησιμοποιείται για να παρέχει χιουμοριστικούς περισπασμούς που επιτρέπουν στους καταναλωτές να δημιουργήσουν τις δικές τους αξέχαστες εμπειρίες.

Οφέλη AI για επιχειρήσεις στο Instagram

Οι προσπάθειες δημοσιότητας και μάρκετινγκ αυξάνονται

Χρησιμοποιώντας τη σελίδα Εξερεύνηση και άλλες λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI για να προσελκύσουν νέους θεατές, η τεχνολογία AI διευκολύνει την κατηγοριοποίηση και την εμφάνιση σχετικού υλικού στη σελίδα Εξερεύνηση. Με βάση τη συμπεριφορά των χρηστών (όπως οι λογαριασμοί με τους οποίους αλληλεπιδρούν και το χρονικό διάστημα που ξοδεύουν για την προβολή αυτών των λογαριασμών), χρησιμοποιούνται αλγόριθμοι για τη συμπλήρωση ροών ειδήσεων και σελίδων Εξερεύνησης.

Καθώς ένας χρήστης του Instagram αλληλεπιδρά περισσότερο με τον επαγγελματικό σας λογαριασμό, οι αναρτήσεις σας θα εμφανίζονται πιο συχνά στη ροή του. Οι ροές δεν είναι οργανωμένες χρονολογικά. Τακτοποιούνται σύμφωνα με τη συνάφεια του χρήστη και την αλληλεπίδραση AI. Θέλετε να προσεγγίσετε νέο κοινό που θα βρει το περιεχόμενό σας ενδιαφέρον και συναρπαστικό;

Με βάση την τρέχουσα δραστηριότητα, η σελίδα Εξερεύνησης με τεχνητή νοημοσύνη προτείνει λογαριασμούς που ένας χρήστης είναι πιθανό να θεωρήσει ελκυστικούς και συναφείς, ανεξάρτητα από το αν ανήκουν στα δημογραφικά στοιχεία-στόχους σας.

Εντοπισμός ακατάλληλης γλώσσας και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Οι έμποροι δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως οι κακόβουλοι χρήστες εξαπατούν ή παρενοχλούν άλλους χρήστες, καθώς τα σχόλια στο Instagram φιλτράρονται με χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Όταν έχετε πολλές λήψεις, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε κάθε σχόλιο.

Επιπλέον, όταν οι σχολιαστές χρησιμοποιούν ξένη λεξικό, υπάρχει πρόβλημα μετάφρασης. Όταν συνδυάζονται αβλαβείς λέξεις, μπορεί να γίνουν δυσάρεστες. Επιπλέον, το πλαίσιο μπορεί επίσης να παίζει ρόλο στο να φαίνονται αγενείς φράσεις με καλούς τρόπους. Το Instagram χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να αξιολογήσει αυτές τις παρατηρήσεις, αποτρέποντας τους παραβάτες να ξεφύγουν με προσβλητικά σχόλια.

Αναμένεται ότι το 2022 θα δούμε μια σημαντική αύξηση στον αριθμό των χαρακτηριστικών που βασίζονται στην Επαυξημένη Πραγματικότητα και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Σύντομα, και οι δύο αρχές θα εφαρμοστούν σε όλους σχεδόν τους επιχειρηματικούς τομείς.

Το Instagram θα συνεχίσει να παρέχει προφίλ αιχμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για προσωπικούς και εμπορικούς σκοπούς. Το AR και η τεχνητή νοημοσύνη είναι μεταξύ των μεθόδων που χρησιμοποιεί το Instagram για να κρατά τους χρήστες μαγνητισμένους.


Schreibe einen Kommentar