Ετοιμάστε τον κήπο σας για το καλοκαίρι

0
Ετοιμάστε τον κήπο σας για το καλοκαίρι

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο, ο κήπος σας είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε και να διασκεδάσετε. Είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας, δεν χάνετε τον χώρο όσο περνάτε χρόνο εκεί έξω. Προορίζεται να είναι η προσωπική σας Όαση και είναι ένας χώρος που μπορείτε να τον ονομάσετε δικό σας για να κοινωνικοποιηθείτε ή απλώς να χαλαρώσετε ιδιωτικά χωρίς παρεμβολές.

Ετοιμάστε τον κήπο σας για το καλοκαίρι

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν κοιτάζετε έξω από το παράθυρο μπορείτε να δείτε ότι ο κήπος σας δεν είναι αρκετά έτοιμος να τον γρατσουνίσει. Ίσως βρίσκεστε στη μέση του χειμώνα και ονειρεύεστε τι θα θέλατε για αυτό το καλοκαίρι; Είτε προσθέτετε πέργκολες αλουμινίου, ή επιλέγετε να ξαναφυτέψετε τα λουλούδια γύρω από την μπορντούρα, πρέπει να εξετάσετε τι θέλετε για τον χώρο του κήπου σας και στη συνέχεια να τον αναβαθμίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φτιάξετε τον κήπο σας και να τον ερωτευτείτε ξανά.

  • Προσθέστε μερικά νέα λουλούδια. Δεν υπάρχει τίποτα σαν το χρώμα όταν πρόκειται για τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού, και είτε αποφασίσετε να αγοράσετε λουλούδια και να τα φυτέψετε στον κήπο είτε αποφασίσετε να πάτε από το μηδέν και να φυτέψετε όλους τους σπόρους, μπορείτε να φτιάξετε τα νέα λουλούδια του Ο κήπος σας ευθυγραμμιστεί με την κατάλληλη εποχή ανθοφορίας, ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες να μπορείτε να τα απολαύσετε. Το κούρεμα των παλιών λουλουδιών για να ανοίξει ο δρόμος για νέα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε επίσης τον πληθυσμό των μελισσών να ανθίσει. Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε ξανά ποια λουλούδια και τα φυτά είναι εγγενή στην περιοχή σας ώστε να μπορείτε να το διατηρήσετε σύμφωνα με το τοπικό περιβάλλον. Δεν θέλετε να φυτέψετε τίποτα που είναι επεμβατικό στο είδος του, γιατί διαφορετικά θα μπορούσατε να σκοτώσετε όλα τα αρχικά φυτά στον κήπο σας. Η προσθήκη νέων λουλουδιών θα φωτίσει τον χώρο.

  • Μιλήστε σε έναν τοπιογράφο. Είναι ωραίο να μπορείς να αναβαθμίσεις τον κήπο σου, αλλά δεν μπορείς να μην μπορείς συχνά να το κάνεις μόνος σου. Εάν ο χρόνος είναι περιορισμένος ή τα χρήματα είναι περιορισμένα, μιλήστε με έναν τοπιογράφο και δείτε εάν μπορούν να σας βοηθήσουν ή όχι στον προϋπολογισμό σας. Ένας επαγγελματίας θα κάνει τη δουλειά πολύ πιο εύκολη και πολύ πιο γρήγορη, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να θαυμάσετε τον ανανεωμένο χώρο του κήπου σας νωρίτερα παρά αργότερα. Θα σας βοηθήσουν ακόμη και να σχεδιάσετε πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο κήπος σας, οπότε αν δεν έχετε πραγματικά υπέροχες ιδέες, ένα τοπίου σίγουρα λειτουργεί καλά.

  • Προσθέστε καταφύγιο. Μιλήσαμε ήδη για πέργκολες αλουμινίου, αλλά η προσθήκη καταφυγίου στον κήπο σας θα σας βοηθήσει πραγματικά. Δεν μπορεί κάθε κήπος να σκιάζεται από τον ήλιο ή να κρύβεται από τη βροχή, επομένως πρέπει να δημιουργήσετε αυτή τη σκιά μόνοι σας. Η προσθήκη καταφυγίου είτε με ένα υπόστεγο που μπορείτε να καθίσετε μέσα είτε με ένα κιόσκι κάποιου είδους θα σας βοηθήσει πραγματικά να αναβαθμίσετε τον χώρο του κήπου σας και θα σας βοηθήσει να θέλετε να περάσετε χρόνο εκεί έξω, κάτι που είναι κάπως σημαντικό.

  • Προσθέστε λίγο χρώμα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε τον κήπο είναι να προσθέσετε χρώματα παντού. Είτε το κάνετε αυτό με τα λουλούδια, όπως αναφέραμε προηγουμένως, είτε αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μεγάλες σακούλες φασολιών σε διαφορετικά χρώματα για να κάθονται οι άνθρωποι, το χρώμα κάνει πάντα έναν χώρο κήπου να φαίνεται φανταστικός. Θα πρέπει να ξεχωρίζει αλλά και να ταιριάζει με την προσωπικότητά σας, γι‘ αυτό φροντίστε να επιλέξετε χρώματα που σας αρέσουν πραγματικά.

  • Αναβαθμίστε τα έπιπλα που έχετε. Αντί να αγοράζετε ολοκαίνουργια έπιπλα, αναβαθμίστε τα έπιπλα που έχετε ανακτώντας τα, επανατοποθετώντας τα ή αναδιαμορφώνοντάς τα εξ ολοκλήρου. Τα ξύλινα έπιπλα, για παράδειγμα, μπορούν να βαφτούν ξανά σε έντονα χρώματα και θα μπορούσατε ακόμη και να στείλετε ένα πρόσθετο φως στο πίσω μέρος του ξύλου.

  • Καθαρίστε τα ανεπιθύμητα ζιζάνια. Τα ζιζάνια είναι αναπόφευκτα στον κήπο και ο καλύτερος τρόπος για να τα αντιμετωπίσετε είναι απλώς να κρατήσετε από πάνω του. Δεν θα μπορείτε πάντα να σταματήσετε 100% τα ζιζάνια μέσα και έξω από τον κήπο σας, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να συντηρείτε τον κήπο σας και να τα αποφύγετε τελείως τελικά.

  • Προσθέστε κάτι πολυτελές. Από μια νέα τσουλήθρα για τα παιδιά μέχρι μια εσωτερική πισίνα, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε πολυτέλεια στον κήπο σας. Θα μπορούσατε ακόμη και να εγκαταστήσετε ένα υδρομασάζ με μια πέργκολα από πάνω για να μην βραχείτε στη βροχή!

Αποκάλυψη: Αυτή είναι μια επιλεγμένη ανάρτηση

Schreibe einen Kommentar