Επιστροφή μετρητών 2% στο ενοίκιο (έως 150 $/έτος), Ειδικό APY και μετοχικό κεφάλαιο για πρώιμα μέλη — My Money Blog

0
Επιστροφή μετρητών 2% στο ενοίκιο (έως 150 $/έτος), Ειδικό APY και μετοχικό κεφάλαιο για πρώιμα μέλη — My Money Blog

Ενημερώθηκε Ιούλιος 2022. Enzo είναι μια άλλη εφαρμογή fintech με το συναρπαστικό χαρακτηριστικό 2% επιστροφή μετρητών στο ενοίκιο, αλλά δυστυχώς τα ανώτατα όρια κερδών είναι πολύ πιο μέτρια από ό,τι είχε αρχικά υποσχεθεί. Κρεμούν επίσης την πιθανότητα υψηλότερων επιτοκίων και κατοχής μετοχών στην πραγματική εταιρεία στα πρώτα 25.000 μέλη.

Επιστροφή μετρητών στις δαπάνες. Από τις αποκαλύψεις τους (η υπογράμμιση δική μου):

Οι κατάλληλοι λογαριασμοί που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις μπορούν να κερδίσουν 10% επιστροφή μετρητών στην Uber, 5% στο DoorDash, 2% σε πληρωμές ενοικίων ή υποθηκών και 1% σε οτιδήποτε άλλο, περιορίζεται σε 20 $ ανά ημερολογιακό μήνα και 150 $ ανά ημερολογιακό έτος. Μόλις συμπληρωθούν τα μηνιαία και/ή ετήσια όρια, θα συνεχίσετε να κερδίζετε 0,25% επί του συνόλου των δαπανών της κάρτας σας. Η μέγιστη συνολική επιστροφή μετρητών που μπορείτε να κερδίσετε σε ένα ημερολογιακό έτος είναι 2.500 $.

Η επιστροφή μετρητών για πληρωμές ενοικίου ή στεγαστικών δανείων περιορίζεται σε μία συναλλαγή ανά μήνα. Η Enzo διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει πρόσθετη τεκμηρίωση που να αποδεικνύει ότι οι πληρωμές είναι καλόπιστες πληρωμές ενοικίου ή στεγαστικού δανείου, εάν υποψιάζεται ασυνήθιστη δραστηριότητα. Οι όροι υπόκεινται σε αλλαγές. Η επιστροφή μετρητών θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας τον επόμενο μήνα για τις συναλλαγές που πληρούν τις προϋποθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα.

Εάν βάζετε ενοίκιο μόνο στη χρεωστική σας κάρτα Visa, τότε θα υπερβείτε το μηνιαίο όριο των 20 $ με μηνιαίο ενοίκιο 1.000 $. Ωστόσο, θα μεγιστοποιούσατε το ετήσιο όριο επιστροφής μετρητών των 150 $ με μηνιαίο ενοίκιο 625 $. Και τα δύο είναι κάτω από το μέσο ενοίκιο των 1.100 $ το μήνα στις ΗΠΑ για ένα διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου. Είναι αυτό που βγαίνει 12,50 $ το μήνα ($150/12) αξίζει τον κόπο;

Έλεγχος λογαριασμού APY για αποταμιεύσεις. 1,49% ΑΠΥ από 16/6/2022. Αυτό είναι πάνω από το μέσο όρο για τους περισσότερους διαδικτυακούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου. Τραπεζικές υπηρεσίες που παρέχονται από την Blue Ridge Bank NA. Μέλος FDIC.

Σε μια περίεργη κίνηση, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι «σχεδιάζουν να αυξήσουν το επιτόκιο του λογαριασμού ελέγχου Enzo στο 2,15% από την 1η Αυγούστου 2022». Ως αναγνώστης λεπτών γραμμάτων, ξέρω ότι το „σχέδιο“ τους αφήνει έξω. Είναι απλώς ένα «ίσως». Γιατί να μην το αυξήσετε τώρα;

Επίσης, «σχεδιάζουν» να το αυξήσουν στο 3,10% APY για τους πρώτους 25.000 πελάτες της Enzo. Στις 4/7/22 τα μέλη είναι 6.090. Παρακολουθήστε τους αριθμούς εδώ.

Ως ανταμοιβή για την υποστήριξή σας, μόλις φτάσουμε τους 25.000 πελάτες Enzo, σχεδιάζουμε να επιβραβεύσουμε όλα τα Ιδρυτικά Μέλη μας αυξάνοντας το επιτόκιο στο 3,10% του λογαριασμού ελέγχου Enzo.

Επένδυση. Πολύ λίγες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό μέχρι στιγμής, πέρα ​​από τη „διαπραγμάτευση αμοιβής $0“ που προσφέρει ήδη σχεδόν κάθε άλλος μεσίτης.

Μετοχικό κεφάλαιο στην εταιρεία; Να τι λένε:

Ο Enzo δεσμεύεται να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πλούτο με την πάροδο του χρόνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χορηγούμε ίδια κεφάλαια στα πρώτα μέλη μας και διατηρούμε ένα κομμάτι της εταιρείας ώστε να ανήκει μόνιμα σε εσάς.

Από τις αποκαλύψεις:

Όλα τα μέλη της Enzo Waitlist θα δικαιούνται να λάβουν μετοχικό κεφάλαιο Enzo και μπορούν να κερδίσουν επιπλέον κέρδος παραπέμποντας φίλους.

Και περιέργως:

Τα ίδια κεφάλαια υπόκεινται σε όρους και προϋποθέσεις και δεν απαιτείται άνοιγμα λογαριασμού Enzo. Όροι για τη λήψη μετοχικού κεφαλαίου διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

Μετά από πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου „αίτησης“, έλαβα λίγες περισσότερες πληροφορίες στο αυτός ο σύνδεσμος:

Για να λάβετε απόθεμα Enzo πρέπει να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής της Enzo. Θα εκδοθεί αρχικά μία μετοχή της Enzo. Θα λάβετε ένα επιπλέον μερίδιο μετοχής Enzo για κάθε τρεις παραπομπές που εγγράφονται στη λίστα αναμονής του Enzo. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 250 μετοχές Enzo για πιστοποιημένες παραπομπές.

Οι συνολικές μετοχές στο πλαίσιο του Μετοχικού Προγράμματος Λίστας Αναμονής («WEP») δεν θα υπερβαίνουν τις 100.000. Το WEP υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις και δεν απαιτεί άνοιγμα λογαριασμού Enzo. Η Enzo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή. Οι όροι για τη λήψη μετοχικού κεφαλαίου θα είναι διαθέσιμοι σύντομα κατόπιν αιτήματος.

Ειλικρινά, η πιθανότητα να πληρώσει πραγματικά αυτό το μετοχικό κεφάλαιο είναι πολύ χαμηλή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω πάρει δωρεάν μετοχές του TravelZoo που ουσιαστικά υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης των dot-com.

Δεν μπόρεσα να βρω μεγάλη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης για τον Enzo. Τον Νοέμβριο του 2021, αυτό το άρθρο ανακοινώθηκε ένας γύρος εκκίνησης με μέτρια χρηματοδότηση 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σήκωμα των ώμων. άκομα εγγράφηκα στη λίστα αναμονής με το e-mail μου αφού είναι δωρεάν χωρίς δέσμευση (αυτός είναι ο σύνδεσμος μου). Αυτή είναι μια πολύ νεαρή startup και θα δούμε αν θα μπορέσει να το πετύχει.

Schreibe einen Kommentar