Ελάτε να εγγραφώ online την επόμενη εβδομάδα!

0
Ελάτε να εγγραφώ online την επόμενη εβδομάδα!

Έχω ένα σωρό από ζωντανές διαδικτυακές δεσμεύσεις την επόμενη εβδομάδα και θα είναι διασκεδαστικό αν μπορείτε να έρθετε σε κάποια από αυτές.

EF Core Community Standup,
10 Μαρτίου, 13:00 EST

Πρώτα είναι ένα στιλ AMA (Ρωτήστε με οτιδήποτε) με την ομάδα του EF Core και εμένα. Όλα τα προηγούμενα standup από την ομάδα (και τους καλεσμένους) βρίσκονται στο YouTube. Εδώ είναι ο σύνδεσμος για τη συλλογή: https://aka.ms/efstandups. Πιστεύω ότι η ομάδα θα στήσει τη «σκηνή» για το επερχόμενο standup στην κορυφή αυτής της λίστας, αλλά μπορείτε πάντα να παρακολουθήσετε τα προηγούμενα και να μάθετε τόσα πολλά.

Docker Community All Hands 11 Μαρτίου 11 π.μ. EST

Η πρώτη ώρα θα είναι ενημερώσεις εταιρείας και προϊόντων.
Η δεύτερη ώρα θα είναι μια συλλογή από επιδείξεις, εργαστήρια και αστραπιαίες συνομιλίες σε διάφορα κανάλια. Αναμένω να κάνω μια αστραπιαία ομιλία για τα εργαλεία Docker στο Visual Studio και μια άλλη για την επέκταση VS Code Docker. Λεπτομέρειες εδώ

The 425 Show, 12 Μαρτίου, 11 π.μ. EST

Αυτή είναι μια ζωντανή εκπομπή επικεντρωμένη στο Azure Active Directory, ένα θέμα για το οποίο δεν ξέρω τίποτα! Ωστόσο, οι γηπεδούχοι Χρήστος Μάτκας και Τζον Πάτρικ Ντέιβιντσον είναι ειδικοί. Μαζί θα εξασφαλίσουμε την πρόσβαση στα δεδομένα για μια εφαρμογή Ιστού που έχω δημιουργήσει χρησιμοποιώντας το EF Core. Πρέπει να είναι διασκεδαστικό! Εδώ είναι το κανάλι YouTube όπου μπορείτε να συνδεθείτε

Εγγραφείτε το ενημερωτικό δελτίο μου για να μην χάσετε τις ανακοινώσεις μου για το συνέδριο και τα μαθήματα Pluralsight!

Schreibe einen Kommentar