Διαφορετικότητα και 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε

0
Διαφορετικότητα και 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε

Η διαφορετικότητα είναι επί του παρόντος ένα καυτό θέμα – με την πάροδο του χρόνου φαίνεται να υποχωρεί από την άποψη της προσοχής του κοινού. Είτε η εστίαση είναι υψηλή είτε όχι, ο καθένας από εμάς έχει καθημερινά μια επιλογή για το αν και πώς υποστηρίζει τη διαφορετικότητα. Κάποιοι κατανοούν την αξία της επιλογής να υποστηρίξουν και να τιμήσουν τη διαφορετικότητα και άλλοι αγνοούν. Η πραγματικότητα είναι ότι η διαφορετικότητα είναι μια προστιθέμενη αξία για τον καθένα μας! Πως και έτσι? Σκεφτείτε το – σημαίνει ότι είμαστε ανοιχτοί, μαθαίνουμε διαφορετικές προοπτικές, έχουμε έναν ευρύτερο κύκλο φίλων και συναδέλφων, βιώνουμε περισσότερους πολιτισμούς και τελικά: κάνει το σωστό. Διαφορετικότητα και Ισότητα στο Coaching

Μπορεί να αναρωτιόμαστε αν κάποιος από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά ξεχωριστά και η αλήθεια είναι ότι ναι, κάθε άτομο κάνει τη διαφορά. Επηρεάζουμε τους άλλους και επηρεάζουμε τους άλλους.

Πώς μπορούμε να είμαστε ανοιχτοί, να υποστηρίξουμε και να τιμήσουμε τη διαφορετικότητα;

  1. Ξεκινήστε με αυτοστοχασμό. Τι ξέρετε? Τι δεν ξέρεις; Ποιες είναι οι υποθέσεις σας; Ποιες είναι οι αλήθειες των υποθέσεων σας; Επεκτείνετε το θέμα με τα αποθέματα προκατάληψης.
  2. Μάθετε για τον αντίκτυπο της προκατάληψης και της προκατάληψης. Μάθετε για τους άλλους ανθρώπους και τι βιώνουν.
  3. Ελέγξτε την προσωπική και επαγγελματική σας παρουσία. Πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας; Εκφράζετε διαφάνεια ή προκατάληψη; Λάβετε υπόψη το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον ιστότοπό σας και τις συνομιλίες σας.
  4. Επιλέξτε τι και πώς να αλλάξετε. Αποφασίστε τι θέλετε να αλλάξετε όσον αφορά το τι λέτε και πώς το λέτε. Αποφασίστε ποιες εικόνες θέλετε να χρησιμοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ιστότοπό σας.
  5. Ανοιχτές πόρτες. Να είστε σκόπιμοι για την υποστήριξη της διαφορετικότητας. Αυξήστε την πρόσβαση για άλλους μέσω οικονομικής υποστήριξης ή εθελοντισμού. Βρείτε τρόπους για να δημιουργήσετε ευκαιρίες για άλλους.

Στον κόσμο του coaching, οι ικανότητες και η ηθική μας καλούν να στηρίξουμε και να τιμήσουμε. Επιπλέον, #28 στο Κώδικας ηθικής μας καλεί να κάνουμε προληπτικά το καλό. Η διαφορετικότητα είναι μια ευκαιρία για να κάνεις καλό!

Schreibe einen Kommentar