Διαφορετικοί τύποι λουριών για σκύλους-οδηγούς

0
Διαφορετικοί τύποι λουριών για σκύλους-οδηγούς

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πήγα στο Εθνικό Κέντρο Σκύλων Οδηγών, στο Warwickshire, για ένα εργαστήριο γονέων και έκανα μια περιήγηση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου. Η ξενάγηση ήταν μια ματιά στα παρασκήνια του πώς κάθε σκύλος-οδηγός ξεκινά το ταξίδι του. Επίσης, είδαμε μερικά από τα κουτάβια τους από την πλατφόρμα προβολής καθώς τρώνε, κοιμούνται και παίζουν.

Διαφορετικοί τύποι λουριών για σκύλους-οδηγούς

Οι τακτικοί αναγνώστες μπορεί να γνωρίζουν ότι η κόρη μου έχει προβλήματα όρασης και πριν από δύο χρόνια, μας συνδύασαν με τη σκυλίτσα φίλη Mabel από το Guide Dogs. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα φιλαράκων, κάντε κλικ στον σύνδεσμο. Εάν θέλετε να κάνετε αίτηση για ένα σκύλο φιλαράκου για το παιδί σας με προβλήματα όρασης, παρακαλούμε επισκεφθείτε Σκύλοι Οδηγοί για περισσότερες πληροφορίες.

Εθνικό κέντρο σκύλων οδηγών
περιοχή δαπανών του εθνικού κέντρου σκύλων-οδηγών

Πριν μιλήσω για τους διαφορετικούς τύπους ιμάντων σκύλων-οδηγών, επιτρέψτε μου να μιλήσω για τη συνάντηση με τα κουτάβια! Αυτά τα κουτάβια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις είναι περίπου έξι εβδομάδων. Θα πρέπει να μείνουν στο κέντρο για μια εβδομάδα, πριν πάνε στους τροφοδότες των κουταβιών τους. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα κουτάβια και τα έργα των σκύλων-οδηγών, προσφέρουν 2,5 ώρες Εμπειρίες επισκεπτών με χρέωση 15 £ για ενήλικες και 7,50 £ για παιδιά (δωρεάν για κάτω των 5 ετών). Οι εμπειρίες περιλαμβάνουν έναν οδηγό, μια βόλτα σε ένα αισθητήριο τούνελ, θέαση κουταβιών από την πλατφόρμα προβολής κουταβιών στο Puppy Block, κοντινό πλάνα βίντεο, χειρισμό αντικειμένων, όπως ιμάντες και μπαστούνια και πολλά άλλα.

Εθνικό Συμβούλιο ιστορίας σκύλων οδηγών
ρολόγια σανίδας ιστορίας εθνικού κέντρου σκύλων οδηγών
μπλοκ κουταβιών εθνικό κέντρο σκύλων οδηγών
σκύλοι οδηγοί κουτάβια εθνικού κέντρου

Το πρώτο εργαστήριο Guide Dogs ξεκίνησε το 1987 και στεγάστηκε σε ένα γκαράζ χρησιμοποιώντας παραδοσιακές δεξιότητες χειροτεχνίας δέρματος με μικρή ποσότητα δωρεών μηχανημάτων. Μετά από δύο χρόνια, μετακόμισαν σε μια νέα μονάδα 9000 τετραγωνικών ποδιών στο Warwick και το 2014, μετακόμισαν στο Εθνικό Κέντρο.

Η ομάδα αποτελείται από τέσσερα άτομα προσωπικό και δύο εθελοντές για να επιτύχουν τους στόχους παραγωγής τους και ο εξοπλισμός αποστέλλεται στους πελάτες τους την ίδια μέρα (κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες οργανώσεις σκύλων βοήθειας και ορισμένα σχολεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας) και στις ομάδες κινητικότητάς τους την επόμενη εργάσιμη. Έχουν 25 διαφορετικά μηχανήματα για να παίξουν τον ρόλο τους στη διαδικασία παραγωγής. Κατά μέσο όρο, κάθε χρόνο, το εργαστήριο παράγει 1.200 ιμάντες, 5.400 μετάλλια, 2.300 καλώδια όλων των τύπων, 2.100 περιλαίμια όλων των τύπων και 1.200 λαβές. Χρησιμοποίησαν περίπου 5000 μέτρα νήματος και 51.800 πριτσίνια από χάλυβα και χαλκό στη διαδικασία.

Έχουν κατασκευάσει πολλούς τύπους ιμάντων για τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις μεμονωμένων ιδιοκτητών Guide Dogs και του ίδιου του σκύλου. Το λευκό μπροστινό κούμπωμα γρήγορης απελευθέρωσης χρησιμοποιείται αρκετά συχνά. Εναλλακτικά, η λευκή περιφέρεια Velcro ή στήθος Velcro είναι εξαιρετική για ιδιοκτήτες που δεν έχουν τη δύναμη να στερεώσουν μια πόρπη. Το λευκό και κόκκινο τετράγωνο λουρί είναι για τυφλούς και κωφούς ιδιοκτήτες σκύλων-οδηγών. Η καφέ ζώνη υποδεικνύει ότι ο σκύλος εκπαιδεύεται. Η ζώνη t-touch είναι για κουτάβια που μόλις ξεκίνησαν την εκπαίδευσή τους. Υπάρχουν εξαρτήματα λαβής και ιμάντες με μαλακή πλάτη σταθεροποίησης αφρού και μαλακή πλάτη πλάτης σταθεροποίησης με αναδιπλούμενες λαβές και ιμάντες. Η μαλακή ζώνη αφής είναι για ευαίσθητα σκυλιά. Έχουν ιδιοκτήτες vegan Guide Dogs που φροντίζουν με το λουρί από καμβά, καθώς δεν είναι κατασκευασμένα από αληθινό δέρμα. Τέλος, διαθέτουν και μαλακές λαβές πλάτης για σκύλους που δεν τους αρέσει το χερούλι στην πλάτη τους.

Παραδείγματα λουριών για διαφορετικούς τύπους σκύλων-οδηγών
Διαφορετικοί τύποι σκύλων-οδηγών Χρησιμοποιήστε το απαλό άγγιγμα
Διαφορετικοί τύποι χειρολαβής για σκύλους-οδηγούς

Όλοι είχαμε την ευκαιρία να στερεώσουμε τις ζώνες στα μαλακά σκυλιά παιχνιδιών. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Χωρίς οπτικό (είμασταν δεμένα τα μάτια), ήταν πολύ δύσκολο για μένα να διακρίνω το μπροστινό και το πίσω μέρος. Μου πήρε πολύ χρόνο για να προσανατολιστώ στο λουρί.

Αυτή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα, που δεν έχω προβλήματα όρασης, να βιώσω πώς θα ήταν να είσαι και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλά άτομα με προβλήματα όρασης στον πραγματικό κόσμο.

Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να μοιραστώ την καλή δουλειά που έχουν κάνει οι Σκύλοι-Οδηγοί για την οικογένειά μου. Δεν μας βοήθησαν μόνο με τεχνολογικό εξοπλισμό όπως υπολογιστή και τηλέφωνο, αλλά μας έδωσαν επίσης ένα υπέροχο σκυλί όπως η Mabel για να βοηθήσει την κυρία C με την ψυχική της υγεία. Επιπλέον, μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες όπως δεξιότητες κινητικότητας, δεξιότητες ζωής, εξατομικευμένα βιβλία και πολλά άλλα. Σας παρακαλώ να τους υποστηρίξετε.

Schreibe einen Kommentar