Διαφορά μεταξύ ασφάλισης διάρκειας και παραδοσιακής ασφάλισης ζωής;

0
Διαφορά μεταξύ ασφάλισης διάρκειας και παραδοσιακής ασφάλισης ζωής;

«Η αγάπη της οικογένειας είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής»

Οι συνεδρίες κουτσομπολιού ενώ τρώτε δείπνο, παρακολουθείτε ταινίες πριν κοιμηθείτε και πίνετε αυτό το καταπληκτικό φλιτζάνι τσάι το πρωί, είναι συνδέσεις που πρέπει να έχετε με την οικογένειά σας. Η αγάπη για μια οικογένεια είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής!

Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε χειρότερη κατάσταση στη ζωή, τελικά, η οικογενειακή αγάπη είναι αυτή που καθαρίζει την ψυχή μας. Δεν είναι;

Φυσικά, όντας ο τροφοδότης της οικογένειας, θα θέλατε η οικογένειά σας να είναι οικονομικά ασφαλής μετά από εσάς. Στη ζωή, υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν σκεπτόμενοι πρακτικά για την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων. Η ασφάλιση διάρκειας και η ασφάλεια ζωής είναι δύο προϊόντα που θα ήταν ο σωτήρας της οικογένειάς σας μετά από εσάς!

Αλλά περιμένετε, ποια ασφάλεια είναι καλύτερη να αγοράσετε; Ας δούμε!

Η ασφάλιση διάρκειας δεν είναι παρά μια υποκατάσταση εισοδήματος. Είναι γνωστό ότι είναι ένα καθαρό προστατευτικό κάλυμμα ζωής. Προθεσμιακή Ασφάλιση είναι ένα από τα είδη ασφάλισης ζωής εξασφαλίζει οικονομικά την οικογένειά σας σε περίπτωση οποιασδήποτε ατυχούς περίπτωσης στον ασφαλισμένο.

Πληρώνετε ένα ασφάλιστρο για την κάλυψη της ασφάλισης ζωής και ο Θεός φυλάξοι αν ο ασφαλισμένος/άνθρωπος πεθάνει, η οικογένεια παίρνει το τεράστιο χρηματικό ποσό ως απαίτηση θανάτου. Το ποσό αυτό βοηθά τους νόμιμους κληρονόμους/ άλλα μέλη της οικογένειας να ζήσουν άνετα. Εδώ η ασφαλιστική εταιρεία καθίσταται υπόχρεη να καταβάλει το ποσό στον υποψήφιο σε περίπτωση ατυχούς θανάτου του αντισυμβαλλομένου κατά τη διάρκεια της θητείας του συμβολαίου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ;

Ασφάλεια ζωής είναι η κάλυψη που παρέχει διπλά οφέλη προστασίας και επένδυσης για όλη τη ζωή του αντισυμβαλλομένου. Το ανώτατο όριο ηλικίας αυτών των προγραμμάτων ανέρχεται γενικά μέχρι τα 100 έτη. Εδώ η ασφαλιστική εταιρεία υπόσχεται να καταβάλει ένα εφάπαξ ποσό ως αντάλλαγμα για τα ασφάλιστρα που καταβάλλονται από τον λήπτη της ασφάλισης, είτε μετά το θάνατο του αντισυμβαλλομένου είτε μετά από μια σειρά προθεσμιών.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Ασφάλισης Χρόνου και Ασφάλισης Ζωής;

διαφορά-ανάμεσα-ασφάλιση-ασφάλιση-ζωής

Συμπέρασμα:

Τόσο η ασφάλιση διάρκειας όσο και η ασφάλεια ζωής έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, όπως και τα πάντα στη ζωή. Το να προσδιορίσετε το καλύτερο σύμφωνα με τις ανάγκες σας είναι αυτό στο οποίο εστιάζει ένα λογικό άτομο. Ασφάλεια ζωής είναι εξίσου καλή αλλά η ασφάλιση διάρκειας έρχεται με χαμηλά ασφάλιστρα και υψηλή κάλυψη και με το πλεονέκτημα της οικονομικής προστασίας έναντι του πρόωρου θανάτου.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τις παραπάνω διαφορές, βρείτε το καλύτερο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάνε αυτό που είναι σωστό για την οικογένειά σου!!

Λάβετε συμβουλές ειδικών τώρα!

fincart επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Schreibe einen Kommentar