Βόλτες στον κόσμο της Disney που είναι καλύτερες τη νύχτα

1
Βόλτες στον κόσμο της Disney που είναι καλύτερες τη νύχτα

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Υπάρχουν βόλτες με το Disney World που είναι καλύτερες τη νύχτα; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, ειδικά επειδή δεν είναι εγγυημένο ότι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια βόλτα με τη Disney τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα στην ίδια επίσκεψη.

Το Walt Disney World Resort διαθέτει πάνω από 50 βόλτες στα 4 θεματικά πάρκα του. Ένας μεγάλος αριθμός από αυτές τις διαδρομές είναι πλήρως εσωτερικές. Αυτές οι «σκοτεινές βόλτες» συνήθως δεν επηρεάζονται από το αν είναι μέρα ή νύχτα έξω. Υπάρχουν μερικές βόλτες που είναι εν μέρει έξω, και μερικές βόλτες που είναι εντελώς έξω.

Επομένως, τα αξιοθέατα της Disney World δεν είναι απλώς λίγο διαφορετικά, αλλά στην πραγματικότητα καλύτερα να ζήσεις τη νύχτα; Ποιες πρέπει να προγραμματίσετε πραγματικά την ημέρα σας με τρόπο ώστε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τις ζήσετε τη νύχτα;

Εδώ είναι οι επιλογές μας για τις βόλτες με το Disney World που είναι καλύτερες τη νύχτα.

Magic Kingdom Rides που είναι καλύτερες τη νύχτα

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ Επαυλη

Όπως ανέφερα παραπάνω, οι περισσότερες «σκοτεινές βόλτες» είναι εντελώς εσωτερικές, πράγμα που σημαίνει ότι η εμπειρία είναι ακριβώς η ίδια ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας που την οδηγείτε. Το Haunted Mansion είναι μια από τις σπάνιες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα.

Όλη η ατμόσφαιρα του Haunted Mansion είναι εμφανής μόλις πλησιάσεις στην ουρά. Το Mansion καλύπτεται από μυστήριο που δίνει μόνο υποδείξεις καθώς περνάτε μέσα από τις πύλες και μέσα στη γραμμή. Τη νύχτα, η απόγνωση είναι πιο αισθητή. Νομίζω ότι και τα μέλη του Cast το νιώθουν και αποκτούν περισσότερο χαρακτήρα, επίσης.

Στη συνέχεια, καθώς βγαίνετε από το Haunted Mansion, κουβαλάτε την εμπειρία μαζί σας για λίγο. Και ενώ η έξοδος από την τρομακτική ατμόσφαιρα του αξιοθέατου πίσω στο φως της ημέρας έχει ως αποτέλεσμα να σας βγάλει από αυτό, το να το κάνετε τη νύχτα είναι εντελώς διαφορετικό. Αν είναι δυνατόν, συνιστώ ανεπιφύλακτα να συνδεθείτε για το Haunted Mansion ακριβώς καθώς κλείνει το πάρκο. Θα επιστρέψετε σε μια «πόλη-φάντασμα» με περισσότερους από έναν τρόπους!

Όλα αυτά κάνουν το Haunted Mansion τόσο πιο πλούσιο και πιο ικανοποιητικό.

Μπορεί να προβληθεί ένα επιχείρημα ότι το Twilight Zone Tower of Terror είναι επίσης καλύτερο τη νύχτα για παρόμοιους λόγους, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό και η διαφορά μεταξύ της οδήγησης τη μέρα ή τη νύχτα δεν είναι αρκετά μεγάλη για να προτιμήσετε ένα πάνω από την άλλη.

Astro Orbiter

Το Astro Orbiter είναι ήδη το πιο συναρπαστικό από τα διάφορα «spinner» αξιοθέατα του Disney World λόγω της ταχύτητας και της υπερυψωμένης πλατφόρμας του. Το να το οδηγείς τη νύχτα, όταν το Tomorrowland είναι όλο, το κάνει πολύ καλύτερο.

Το θέμα των πυραύλων και των πλανητών είναι απλώς καλύτερο στο σκοτάδι με τα πάντα φωτισμένα και λαμπερά. Απλώς σου δίνει περισσότερο αυτή την αίσθηση ότι είσαι πύραυλος στο διάστημα.

Mad Tea Party

Ενώ τα υψηλής τεχνολογίας, διαδραστικά χαρακτηριστικά έχουν γίνει πιο κοινά σε όλα τα θεματικά πάρκα της Disney, υπάρχει ακόμα ένα αξιοθέατο που βασίζεται λίγο στο ότι οι επισκέπτες του λυγίζουν τους δικούς τους μυς. Παρά τις εκκλήσεις οποιουδήποτε να το πάρουμε χαλαρά, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο να γυρίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και προς τις δύο κατευθύνσεις στο Mad Tea Party.

Και, όλοι γνωρίζουμε ότι τα πάρτι είναι καλύτερα τη νύχτα, κάτω από τα φώτα! Γι‘ αυτό το Mad Tea Party είναι πολύ πιο διασκεδαστικό τη νύχτα.

Prince Charming Regal Carousel

Ίσως είναι η αίσθηση ότι είστε πιο κοντά στα μεσάνυχτα και η μπάλα είναι έτοιμο να τελειώσει που κάνει την οδήγηση στο καρουζέλ τη νύχτα πιο συναρπαστική. Αλλά νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός των φώτων, του να βλέπεις το Κάστρο της Σταχτοπούτας να λάμπει και του πιο οικείου περιβάλλοντος όταν είσαι λιγότερο συγκεντρωμένος στα πλήθη και στους θεατές.

Η οδήγηση στο Prince Charming Regal Carousel τη νύχτα είναι απλά… πιο γοητευτική.

Τα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney είναι καλύτερα τη νύχτα

Εξωγήινα στροβιλιζόμενα πιατάκια

Ήμουν ευχάριστα έκπληκτος με το πόσο απολαύσαμε το Alien Swirling Saucers την πρώτη φορά που το καβαλήσαμε. Αλλά μετά επιστρέψαμε για δεύτερη φορά το βράδυ, είχαμε ξανά αυτό το αίσθημα έκπληξης.

Ίδια διασκεδαστική βόλτα. Ίδια μουσική. Η λάμψη και τα φώτα το ανεβάζουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Όπως και το Astro Orbiter, το διαστημικό θέμα προσφέρεται απλώς για νυχτερινή βόλτα.

Slinky Dog Dash

Το Slinky Dog Dash είναι μια από τις πιο δημοφιλείς βόλτες του Disney World για κάποιο λόγο. Είναι απλά διασκεδαστικό. Και αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο Slinky κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τη νύχτα, θα επέλεγα μια νυχτερινή βόλτα κάθε φορά.

Νομίζω ότι ο Slinky φτιάχτηκε με γνώμονα τη νύχτα. Γιατί αλλιώς να βάλουν φώτα μέσα στην πίστα; Ή στον ίδιο τον Slinky; ή να κάνει την επανεκκίνηση να περάσει από αυτούς τους δακτυλίους φωτισμού;

Οι βόλτες στο ζωικό βασίλειο της Disney που είναι καλύτερες τη νύχτα

Expedition Everest – Legend of the Forbidden Mountain

Το Expedition Everest βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις αγαπημένες μου βόλτες στο Disney World. Λατρεύω τις συγκινήσεις και το θέμα. Θα το οδηγήσω οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά είναι καλύτερα τη νύχτα.

Μου αρέσει ιδιαίτερα η χρήση του φωτός τη νύχτα για να τονίσω τις λεπτομέρειες του βουνού. Ενώ η ίδια η πίστα είναι σκοτεινή, το Έβερεστ φαίνεται να λάμπει. Η βόλτα σας μεταφέρει σε εναλλασσόμενα τμήματα φωτός και σκότους και σας προσφέρει εκπληκτική θέα στο Ζωικό Βασίλειο της Disney, ακόμη και σε μέρη του κόσμου της Disney έξω από το πάρκο.

TriceraTop Spin

Από όλους τους «spinners» του Walt Disney World (Dumbo, Magic Carpets of Aladdin, κ.λπ.) το TriceraTop Spin βρίσκεται στη λίστα μας λόγω του ότι βρίσκεται ακριβώς στη μέση του Dinoland, στις ΗΠΑ, που είναι μια από τις καλύτερες χώρες σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Disney Park τη νύχτα. Τα φώτα που αναβοσβήνουν και οι καρναβαλικοί ήχοι προσθέτουν μια τόσο διασκεδαστική διάσταση στην εμπειρία. Και, αν είστε τυχεροί, θα γίνει ένα χορευτικό πάρτι σε κοντινή απόσταση, προσθέτοντας λίγη διασκεδαστική μουσική και ίσως μερικές θεάσεις χαρακτήρων.

Ενώ το Dumbo έχει καλά εφέ φωτισμού που το κάνουν δροσερό τη νύχτα, πιστεύουμε ότι η βόλτα είναι εξίσου απολαυστική κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η εξαίρεση σε αυτό είναι εάν μπορείτε να το χρονομετρήσετε ώστε να οδηγείτε το Dumbo κατά τη διάρκεια των πυροτεχνημάτων. Αυτό είναι πολύ ωραίο.

Ράπιντς του ποταμού Κάλι

Το Kali River Rapids είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ενδιαφέρουσα βόλτα σε αυτήν τη λίστα, επειδή είναι η πιο δύσκολη από όλα τα αξιοθέατα για οδήγηση τη νύχτα, επειδή το Animal Kingdom της Disney κλείνει πριν από τη δύση του ηλίου το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Αλλά σε περιπτώσεις που το πάρκο είναι ανοιχτό αρκετά αργά για να νυχτώσει και η Κάλι τρέχει, δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία.

Το βράδυ, το Kali River Rapids είναι μια πιο συναρπαστική διαδρομή με σκούρες μερίδες που ανταγωνίζονται τα τρενάκια όπως το Expedition Everest. Το ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να στεγνώσει αφού μουλιαστείτε. Αλλά, αν έχετε ποτέ την ευκαιρία να οδηγήσετε την Κάλι μετά τη δύση του ηλίου, κάντε το!

Το Epcot έχει κάποια βόλτα που είναι καλύτερα τη νύχτα;

Κανένα από τα αξιοθέατα στο Epcot δεν έχει συμπεριλάβει τη λίστα μας με τις βόλτες στο Disney World που είναι καλύτερες τη νύχτα. Απλώς δεν υπάρχουν πολλές βόλτες στο Epcot για αρχή και οι περισσότερες δεν έχουν στοιχεία εξωτερικού χώρου. Τα μόνα δύο που επηρεάζονται από την ώρα της ημέρας δεν είναι καθόλου καλύτερα εξαιτίας αυτού.

Άλλα αξιοθέατα της Disney World τη νύχτα

Τώρα ξέρω ότι υπάρχουν πολλά άλλα αξιοθέατα που μπορείτε να οδηγήσετε τη νύχτα, αλλά πραγματικά προσπάθησα να επικεντρωθώ σε βόλτες που ένιωθα ότι ήταν πολύ καλύτερες όταν ήταν σκοτεινό έξω. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλές άλλες βόλτες που μπορείτε να απολαύσετε τη νύχτα και συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κάνετε όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Βόλτες όπως Big Thunder Mountain Railroad, Dumbo, Magic Carpets of Aladdin, 7 Dwarfs Mine Train, Tomorrowland Transit Authority, Splash Mountain, The Barnstormer, Tomorrowland Speedway και Walt Disney World Railroad in the Magic Kingdom έχουν όλα μια διαφορετική αίσθηση τη νύχτα. .

Στο Animal Kingdom της Disney, η νυχτερινή έκδοση του Kilimanjaro Safaris (όταν είναι διαθέσιμη) είναι ενδιαφέρουσα και αξίζει να την κάνετε αν έχετε την ευκαιρία.

Το Test Track του Epcot έχει το υπαίθριο τμήμα του που χτυπά λίγο διαφορετικά τη νύχτα. Εάν το Living With the Land λειτουργεί, αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Και στα Hollywood Studios της Disney, ο Πύργος του Τρόμου της Ζώνης του Λυκόφωτος μπορεί να είναι υπέροχος για να ζήσετε τη νύχτα. Αν και, κατά τη γνώμη μου, η ημέρα είναι εξίσου καλή ή ακόμα καλύτερη.

Επικείμενα αξιοθέατα της Disney World

Υπάρχουν μερικά αξιοθέατα του Disney World που περιμένουμε και θα έχουν διαφορετική αίσθηση ανάλογα με το αν είναι μέρα ή νύχτα. Η σειρά Tron Light Cycle φαίνεται να είναι υποψήφιος για να προστεθεί σε αυτήν τη λίστα. Βασίζεται, σε τελική ανάλυση, στο να έχουμε φωτισμένες μοτοσυκλέτες σε σκοτεινό περιβάλλον.

Το άλλο επικείμενο αξιοθέατο είναι το Journey of Water, εμπνευσμένο από το διάδρομο αξιοθέατο Moana. Αυτό θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον να το συγκρίνετε τη νύχτα έναντι της ημέρας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Schreibe einen Kommentar