Βοηθώντας τα παιδιά να είναι υγιή και ολόκληρα ενώ μαθαίνουν από το σπίτι

1
Βοηθώντας τα παιδιά να είναι υγιή και ολόκληρα ενώ μαθαίνουν από το σπίτι

Οι μαθητές μπορούν να αισθανθούν, ακόμη και να εσωτερικεύσουν τα συναισθήματα που νιώθουν οι δάσκαλοί τους, ιδιαίτερα το άγχος, την κατάθλιψη και την ανησυχία. Όχι μόνο πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να παραμείνουν σωματικά υγιή, αλλά πρέπει επίσης να τα βοηθήσουμε να παραμείνουν υγιή συναισθηματικά. Ο εμπειρογνώμονας του SEL, Δρ. Kim Schonert-Reichl αποκαλύπτει τις έννοιες της μετάδοσης του στρες, τη σημασία της ρουτίνας, του συν-μηρυκασμού και άλλα θέματα SEL για να μας βοηθήσει να βοηθήσουμε καλύτερα τους σημερινούς μαθητές.

Ανάδοχος: Το πρόγραμμα WE Schools, που έγινε δυνατό από το Allstate Foundation, ξεκινά την Εθνική Εβδομάδα Εθελοντισμού με το Let’s Volunteer Now! Γίνετε μέλος αυτής της δωρεάν διαδικτυακής εκδήλωσης για να ανακαλύψετε πώς ο εικονικός εθελοντισμός μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές σας να αναπτύξουν δεξιότητες SEL. Θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 13:00 EST στο @Wemovement Κανάλι Facebook με ειδικούς καλεσμένους, ειδικός του SEL Δρ Έιμι Κράνστον και ο αδερφός της βραβευμένος ηθοποιός Μπράιαν Κράνστονκαι ενώθηκαν από αξιόλογους μαθητές και συμμετέχοντες στην εκστρατεία WE Volunteer Now, ο Tyler και ο Jameson.

Σημείωση: Ο σημερινός καλεσμένος είναι στο συμβούλιο συμβούλων του We Schools, όλες οι απόψεις είναι δικές μου και του καλεσμένου.

Ακούστε τη συζήτηση της Δρ. Kim Shonert-Reichl σχετικά με το να βοηθήσουμε τα παιδιά να είναι υγιή από το σπίτι

Εγγραφείτε στο Show

Λάβετε πίστωση! Ορισμένα σχολεία, περιφέρειες και οργανισμοί επιτρέπουν την ακρόαση podcast. Είτε το κάνουν είτε όχι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ακρόαση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Πρότυπο PD podcast Hyperdoc. Απλώς δημιουργήστε ένα αντίγραφο και προσαρμόστε το για χρήση ή εκτυπώστε το. Εάν δεν έχετε Έγγραφα Google, απλώς χρησιμοποιήστε αυτό το PDF.

Δόκτωρ Κιμ Schonert-Reichl – Βιογραφικό όπως υποβλήθηκε

Ο Δρ. Kim Schonert-Reichl είναι ειδικός σύμβουλος για το πρόγραμμα WE Schools του οργανισμού WE, στο οποίο έχουν πρόσβαση περισσότερα από 18.000 σχολεία σε όλη τη Βόρεια Αμερική – με ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική και συναισθηματική μάθηση και την ψυχική ευεξία.

Ο Δρ Κιμ είναι γνωστός ως παγκοσμίου φήμης, Αμερικανός ειδικός στον τομέα της κοινωνικής και συναισθηματικής μάθησης (SEL) και κάθεται Διοικητικό Συμβούλιο της CASEL.

  • Στο πεδίο του SEL, οι μελέτες του Δρ. Kim έχουν καλύψει τις ακόλουθες θεματικές περιοχές:
  • Η συσχέτιση μεταξύ κοινωνικής και συναισθηματικής ικανότητας (SEC) και ακαδημαϊκής επιτυχίας στην πρώιμη εφηβεία (κλικ εδώ για την έρευνα του 2018)
  • Ο εντοπισμός των διαδικασιών και των μηχανισμών που καλλιεργούν θετικές ανθρώπινες ιδιότητες όπως η ενσυναίσθηση, η συμπόνια, ο αλτρουισμός και η ανθεκτικότητα σε παιδιά και εφήβους
  • Πώς η εθελοντική δράση βοηθά στην ανάπτυξη περιποιητικών, αλτρουιστικών συμπεριφορών και προωθεί τη συναισθηματική και σωματική ευεξία (κάντε κλικ εδώ για την έρευνα του 2018)
  • Η χρήση της ενσυνειδητότητας στην τάξη για την προώθηση ενός περιβάλλοντος χωρίς άγχος (κάντε κλικ εδώ για την έρευνα του 2016)
  • Έργα που εξετάζουν την αποτελεσματικότητα των καθολικών προγραμμάτων SEL που βασίζονται στην τάξη (δηλ Ρίζες στην ενσυναίσθηση, Συγκεντρόσου)

Ο Δρ. Κιμ έχει πάνω από 100 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, κεφάλαια βιβλίων και εκθέσεις και έχει επιμεληθεί δύο βιβλία σχετικά με την ενσυνειδητότητα στην εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένου ενός βιβλίου (με τον Δρ. Robert W. Roeser) που εκδόθηκε από την Springer Press το 2016 με τίτλο «Εγχειρίδιο Ενσυνειδητότητας στην Εκπαίδευση: Ενσωμάτωση Θεωρίας και Έρευνας στην Πράξη.» Έχει παρουσιάσει την έρευνά της σε περισσότερα από 200 επιστημονικά συνέδρια και έχει κάνει πάνω από 300 παρουσιάσεις με θέμα την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και την κοινωνική συναισθηματική μάθηση.

Η έρευνα του Δρ Κιμ έχει επισημανθεί σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες στις ΗΠΑ και διεθνώς, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, The Washington Post, Le Monde, The Wall Street Journal, Time Magazine, Scientific American Mind, Neurology Now, The Huffington Post , The Telegraph, The Atlantic και πολλά άλλα. Η έρευνά της σχετικά με τις ρίζες της ενσυναίσθησης παρουσιάστηκε στο Ειδικό PBS Newshourο Αμερικανός Πτυχιούχος.

Μην χάσετε ποτέ ένα επεισόδιο

Αποκτήστε το 10λεπτο Teacher Show στα εισερχόμενά σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Schreibe einen Kommentar