Αυτό το απαραίτητο εργαλείο αποκλείει τις πληροφορίες χώρου εργασίας μέσω του Έξυπνου AI

0
Αυτό το απαραίτητο εργαλείο αποκλείει τις πληροφορίες χώρου εργασίας μέσω του Έξυπνου AI

Μια σημαντική, κοινή παρανόηση σχετικά με την επικοινωνία στο χώρο εργασίας είναι η έλλειψη πληροφοριών – η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μια συντριπτική αφθονία. Υπάρχει μια πληθώρα πηγών πληροφοριών σε όλους τους τομείς, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η πραγματική πρόκληση είναι να βρεις τις σωστές πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σε πολλές επιχειρήσεις είναι μια ακατάστατη πλατφόρμα επικοινωνίας. Χαλαρή, για παράδειγμα – η συνεχής ανταλλαγή μηνυμάτων, οι τακτικές ενημερώσεις και οι ανταλλαγές αρχείων δημιουργούν ένα ατελείωτο νήμα δεδομένων που αναμειγνύεται με όλους τους άσχετους θορύβους. Τώρα, το σκάψιμο στη χιονοστιβάδα των πληροφοριών δεν είναι απλώς ένα δύσκολο κατόρθωμα, αλλά είναι επίσης εκθετικά δύσκολο να το χωνέψεις.

Η διαδικασία της μη αυτόματης σύνοψης δεδομένων δεν είναι απλώς ευάλωτη σε ανθρώπινα λάθη, αλλά κινδυνεύει και για την υποκειμενικότητα της ανθρώπινης αναφοράς. Μια ισραηλινή startup στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της υπερφόρτωσης πληροφοριών και της αποτελεσματικής σύνοψης: ο Gist.

Το theGist, ένα μοναδικό στο είδος του εργαλείο έξυπνης τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης για επικοινωνία στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του πρώτου προϊόντος του που συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη και τη βαθιά εκμάθηση για να συνοψίσει οποιοδήποτε κανάλι ή νήμα Slack με ένα μόνο κλικ.

Το Gist δημιουργήθηκε από ανώτερα στελέχη των Wix, Blizzard, Dropbox και OpenWeb που βίωσαν την ακαταστασία στην επικοινωνία από πρώτο χέρι και υποστηρίζεται από τους Aleph και StageOne. Ιδρύθηκε από τους Itay Dressler, Itzik Ben-Bassat και Nir Zohar, το theGist είναι ένα προϊόν αντιμετώπισης μιας πρόκλησης που εδώ και πολύ καιρό εμποδίζει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμού.

«Θέλουμε να ανακοινώσουμε την εταιρεία με το πρώτο μας προϊόν και να δώσουμε στους ανθρώπους μια γεύση για το πόσο εύκολα και αποτελεσματικά μπορούν να καταναλωθούν τα δεδομένα εργασίας όταν είναι σύντομα και εξατομικευμένα», δήλωσε ο Itay Dressler, Συνιδρυτής και CTO του theGist. Ο αλγόριθμός του εξετάζει το περιεχόμενο ενός νήματος και δημιουργεί αμέσως μια σύντομη εύπεπτη περίληψη μιας μακροσκελής συνομιλίας. Με λίγα λόγια, ο στόχος του είναι να συγχρονίσει άμεσα τα μέλη της ομάδας και να ενισχύσει την παραγωγικότητα εξαλείφοντας τις κουραστικές εργασίες της διέλευσης μεγάλων νημάτων παρέχοντας στους χρήστες τις πιο σχετικές πληροφορίες που χρειάζονται.

«Δίνουμε στους υπαλλήλους τη συντόμευση για την κύρια πρόθεση πίσω από τον τεράστιο όγκο πληροφοριών στην εταιρεία, φιλτράροντας τον περιττό θόρυβο και τα περιττά μηνύματα που συχνά παρεμποδίζουν», λέει ο Nick Zohar, Συνιδρυτής της theGist.

Το theGist είναι βασικός παράγοντας για την επανάσταση στο μέλλον της επικοινωνίας στο χώρο εργασίας, βοηθώντας τους οργανισμούς να διαχειριστούν την υπερφόρτωση πληροφοριών, να λάβουν αποφάσεις βάσει δεδομένων, να ελέγξουν τις επικείμενες κρίσεις και να επιτρέψουν στους υπαλλήλους να επικεντρωθούν στην εργασία. Επί του παρόντος, η ομάδα τους εργάζεται ακατάπαυστα για να κυκλοφορήσει το εργαλείο αιχμής σε διαφορετικές πλατφόρμες εκτός του Slack, εξυπηρετώντας πολυεθνικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.


Schreibe einen Kommentar