Ασύρματο Ear Cleaner With Camera Review

0
Ασύρματο Ear Cleaner With Camera Review

Ο καθαρισμός των αυτιών γίνεται εύκολος με αυτό το κιτ καθαριστικού αυτιών! Αυτό είναι ένα ασύρματο ωτοσκόπιο αυτιού σε σχήμα στυλό με κάμερα 1080P HD που σας επιτρέπει να βλέπετε και να καθαρίζετε το αυτί σας μέσω της εφαρμογής. Κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη!

Ασύρματο Ear Cleaner With Camera Review

Μέσα σε αυτό το κιτ, συνοδεύεται από ένα ωτοσκόπιο αυτιού, έξι λαβές αυτιού (σπιράλ κεφαλή, παραδοσιακές κουρέτες αυτιών και σκληρή σπειροειδής κεφαλή), έξι άκρες αυτιών από σιλικόνη διαφορετικού σχήματος, μία βούρτσα, φορτιστή USB τύπου C και οδηγίες. Τα άκρα των αυτιών σιλικόνης είναι απαλά στην αφή και όχι άκαμπτα. Αισθάνονται ασφαλείς και δεν πρέπει να ξεκολλούν εύκολα από το κουτάλι του αυτιού.

Ασύρματο καθαριστικό αυτιών με περιεχόμενο κάμερας
Ασύρματο καθαριστικό αυτιών με άκρες σιλικόνης κάμερας

Το ωτοσκόπιο αυτιού έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 350 mAh και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 90 λεπτά μετά την πλήρη φόρτιση σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Διαπιστώνω ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μικρότερη από αυτή που υποτίθεται ότι είναι. Στην εφαρμογή, θα σας ενημερώσει για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πόσα λεπτά χρήσης απομένουν. Η θύρα φόρτισης βρίσκεται στο κάτω μέρος του ωτοσκόπιου.

Ασύρματο Ear Cleaner με Φορτιστή Κάμερας
Ασύρματο καθαριστικό αυτιών απενεργοποιημένο
εφαρμογή suear

Πριν χρησιμοποιήσετε το ωτοσκόπιο, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της δωρεάν εφαρμογής που ονομάζεται Suear μέσω του App store ή του Play store. Μπορείτε να βρείτε τον κωδικό QR για την εφαρμογή μέσα στις οδηγίες. Για να συνδεθείτε, θα χρειαστεί να ανοίξετε το WiFi στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας για να συνδεθείτε στο ωτοσκόπιο αυτιού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη ενεργοποιήσει το ωτοσκόπιο του αυτιού σας πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για 3 δευτερόλεπτα. Θα σταματήσει να εμφανίζεται μπλε όταν συνδεθεί στην εφαρμογή. Στο βίντεό μου, μπορείτε να δείτε πόσο εύκολο είναι να συνδεθείτε.

Αυτό το ωτοσκόπιο αυτιού είναι ελαφρύ και συμπαγές. Το μήκος του κουταλιού του αυτιού είναι περίπου 15 mm και το μήκος του σώματος του ωτοσκόπιου είναι περίπου 33 mm. Η διάμετρος του φακού είναι περίπου 3,5 mm. Ο φακός είναι αδιάβροχος IP67 και μπορεί να ξεπλυθεί με νερό ή να σκουπιστεί με μαντηλάκι με οινόπνευμα μετά τη χρήση. Αλλά το σώμα δεν είναι αδιάβροχο, επομένως να είστε προσεκτικοί εάν καθαρίζετε με νερό.

Ασύρματο καθαριστικό αυτιών με κάμερα

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Το έχω χρησιμοποιήσει στον εαυτό μου, στον σύζυγό μου και σε δύο έφηβους και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το μέγεθος του πεδίου. Δεν το έχω δοκιμάσει σε μωρά και μικρότερα παιδιά.

Επίσης, το ωτοκουτάλι μπορεί να αφαιρεθεί, εάν απαιτείται, ξεβιδώνοντάς το. Σε αυτές τις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ότι δεν υπάρχει κουτάλι αυτιού στο τέλος και στην πλήρη εικόνα.

Ασύρματο καθαριστικό αυτιών Χωρίς κουτάλι αυτιού
σουέρ χωρίς αυτί κουτάλι

Όταν το ωτοκουτάλι είναι συνδεδεμένο, η εικόνα του ακουστικού θα γεμίσει περίπου το 1/3 της οθόνης. Είναι ακόμα μια καλή οπτική εικόνα για να δείτε γύρω από την περιοχή.

ωτοσκόπιο αυτιού suear

Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ και θα το συνιστούσα. Είναι τόσο συμπαγές και εύκολο στη χρήση. Είναι ωραίο να με βοηθάει κάποιος να καθαρίσω το αυτί μου ενώ κοιτάζω την εικόνα. Οι πρώτες φορές που το χρησιμοποιούσα ήταν αρκετά δύσκολο να προσπαθήσω να προσανατολιστώ. Στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε Οριζόντια ή Δυναμική για προβολή. Εάν επιλέξετε Οριζόντια, η εικόνα του κουταλιού αυτιού θα μετακινηθεί με τη δράση σας. Εάν επιλέξετε Δυναμική προβολή, θα στερεώσει το κουτάλι του αυτιού στην εικόνα.

Μπορείτε επίσης να τραβήξετε μια ακίνητη φωτογραφία ή βίντεο της διαδικασίας για αναφορά. Αυτό είναι ένα πολύ προσιτό κομμάτι κιτ που είναι εξαιρετικό για κάθε χρήση. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τη μύτη ή το στόμα σας εάν χρειάζεται. Είναι διαθέσιμο για αγορά από Αμαζόνα.

Αποκάλυψη: Λάβαμε το δείγμα για τους σκοπούς της συγγραφής αυτής της κριτικής, ωστόσο, όλες οι σκέψεις και οι απόψεις παραμένουν δικές μας.

Schreibe einen Kommentar