Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (1-15 Φεβρουαρίου) – THE DIRT

0
Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (1-15 Φεβρουαρίου) – THE DIRT
Γενικό σχέδιο Water Street, Tampa, Florida / Strategic Property Partners, μέσω της Fast Company

Γιατί μια πόλη στη Φλόριντα που έχει εμμονή με τα αυτοκίνητα δίνει προτεραιότητα στους πεζούς — 02/12/21, Fast Company
«Το σχέδιο περιελάμβανε επίσης τη διάσπαση των σούπερ μπλοκ που είχαν σχηματιστεί στην περιοχή από τη δεκαετία του 1950. Ο Elkus Manfredi, μαζί με την εταιρεία αρχιτεκτονικής τοπίου Reed Hilderbrand, αναδιαμόρφωσαν το πλέγμα ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο με τα πόδια, με μικρότερα τετράγωνα και γενναιόδωρο χώρο για τους πεζούς».

Σχεδίασε τον ζωολογικό κήπο της Μινεσότα και αναβάθμισε το σύστημα Parkway της Μινεάπολης. Γιατί λοιπόν δεν ξέρουμε το όνομα αυτού του αρχιτέκτονα τοπίου; — 02/12/21, Minneapolis Star-Tribune
«Με τον πρόσφατο θάνατο του Ρότζερ Μποντ Μάρτιν, η Μινεσότα έχασε τον μεγαλύτερο δάσκαλο της αρχιτεκτονικής τοπίου και έναν από τους πιο σημαντικούς Αμερικανούς αρχιτέκτονες τοπίου των τελευταίων 50 ετών».

Ένας αγώνας για τη διάσωση μιας εταιρικής πανεπιστημιούπολης συνυφασμένη με τη φύση — 02/12/21, Οι Νιου Γιορκ Ταιμς
«Η πανεπιστημιούπολη, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Έντουαρντ Τσαρλς Μπάσετ και τον αρχιτέκτονα τοπίου Πίτερ Γουόκερ, παρουσίαζε ένα χαμηλό κτήριο σε ένα λιβάδι ανάμεσα σε δασώδεις πλαγιές. Οι βεράντες καλυμμένες με κισσό στο μπροστινό μέρος του κτιρίου κατέληγαν σε μια λίμνη και μονοπάτια για περπάτημα τυλίγονταν μέσα από δέντρα».

Δημόσιες εκδηλώσεις στοργής για την αστική ζωή — 02/10/21, Bloomberg CityLab
«Οι πόλεις των ΗΠΑ που καταστρέφονται από την πανδημία του κορωνοϊού υιοθετούν έναν ευρύτερο ορισμό της αγάπης φέτος μέσω των καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Η πρώτη δημόσια παραλία του Μανχάταν προχωρά καθώς το Hudson River Park Trust εκδίδει RFP –02/08/21, Εφημερίδα του Αρχιτέκτονα
«Τώρα, φαίνεται ότι οι εργασίες για το πάρκο Gansevoort Peninsula που έχει σχεδιαστεί από την James Corner Field Operations, αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων, θα ξεκινήσει αυτή την άνοιξη».

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών της Συνέλευσης της Καλιφόρνια Laura Friedman σχετικά με την ηγεσία του κλίματος στις μεταφορές — 02/04/21, Η Έκθεση Προγραμματισμού
«Παρά τις κορυφαίες επενδύσεις της Καλιφόρνια σε υποδομές καθαρής ενέργειας και την ανάπτυξη οχημάτων με μηδενικές εκπομπές, οι μεταφορές παραμένουν ένας επίμονος τομέας για απανθρακοποίηση και η κύρια πηγή εκπομπών αερίων θερμοκηπίου και ατμοσφαιρικών ρύπων στην πολιτεία».

Schreibe einen Kommentar