Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (1-15 Μαρτίου) – THE DIRT

0
Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (1-15 Μαρτίου) – THE DIRT
Προτεινόμενος επανασχεδιασμός του κήπου γλυπτών Hirshhorn από τον Hiroshi Sugimoto / Μουσείο Hirshhorn

Το Μουσείο Hirshhorn είναι κοντά στην ολοκλήρωση της ανακαίνισης του κήπου του Hiroshi Sugimoto — 03/12/21, Εφημερίδα του Αρχιτέκτονα
„Το σχέδιο του Sugimoto θα είναι μόνο η δεύτερη ολοκληρωμένη ενημέρωση της πανεπιστημιούπολης του μουσείου της Ουάσιγκτον, DC, σχεδιασμένη από τον Gordon Bunshaft, που έκανε το ντεμπούτο του το 1974. Ο κήπος του Bunshaft, καθώς και η εκτεταμένη ανακαίνισή του το 1981, επηρεάστηκαν από την ιαπωνική αρχιτεκτονική τοπίου και τον σχεδιασμό κήπων.“

Η νέα τάση στους κήπους των σπιτιών—Διαμόρφωση τοπίου για να ηρεμήσει το άγχος — 03/12/21, Η Wall Street Journal
«Οι δυνατές αποχρώσεις δεν καλλιεργούν τη γαλήνη. «Το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο είναι καυτά χρώματα που προκαλούν πάθος», είπε ο αρχιτέκτονας τοπίου της Νέας Υόρκης Edmund Hollander, ο οποίος συνιστά την εξόρυξη του άλλου άκρου του φάσματος για ηρεμία. «Η διαβάθμιση του μπλε σε πράσινο είναι σχεδόν τα χρώματα ενός ρεύματος, με τα λευκά και τα κρεμ να αντιπροσωπεύουν την κίνηση, αν θέλετε.»

Το Τορόντο ανταλλάσσει σχέδια πόλεων που υποστηρίζονται από την Google και όχι και τόσο έξυπνα για όραμα με επίκεντρο τον άνθρωπο — 03/12/21, Ο κηδεμόνας
«Τώρα, η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά κινείται προς ένα νέο όραμα για το μέλλον, στο οποίο η οικονομική προσιτότητα, η βιωσιμότητα και ο φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός έχουν προτεραιότητα έναντι των παγίδων νέων και συχνά μη δοκιμασμένων τεχνολογιών».

The Hirshhorn Sculpture Garden Redesign: Paving Paradise — 03/11/21, Η Wall Street Journal
«Ο κήπος γλυπτών του Μουσείου Hirshhorn στην Ουάσιγκτον είναι σχεδόν τέλειος. φυσικά και πρέπει να καταστραφεί. Αυτό είναι το παράδοξο της αρχιτεκτονικής τοπίου: Όσο πιο ευαίσθητος και λεπτός είναι ο κήπος, τόσο πιο αόρατος είναι —ακόμα και για τους φύλακές του. Σε ένα ορισμένο σημείο μπορεί να το μπερδέψουν ως ευκαιρία εκμετάλλευσης παρά ως ιερή εμπιστοσύνη για προστασία».

Το εμβληματικό Ben Franklin Parkway του Philly για να αποκτήσει έναν σημαντικό επανασχεδιασμό – 03/05/21, ΓΙΑΤΙ
«Η Φιλαδέλφεια προχωρά σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την αναμόρφωση μεγάλου μέρους του Benjamin Franklin Parkway με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης για τους ανθρώπους που περπατούν και κάνουν ποδήλατο».

Μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για σχέδιο 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη διάσωση της ακτής της Λουιζιάνα — 03/05/11, Οι Νιου Γιορκ Ταιμς
«Μια περιβαλλοντική εκτίμηση είπε ότι το επόμενο βήμα του έργου θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό τις παράκτιες περιοχές, αν και μπορεί επίσης να επηρεάσει κάποια θαλάσσια ζωή, ειδικά τα δελφίνια».

Το Bike Boom είναι πραγματικό, λέει η New Mode Share Data — 03/05/21, Greater Greater Washington
«Από το 2007, το μερίδιο των ανθρώπων στην περιοχή της Ουάσιγκτον που κάνουν ποδήλατο έχει αυξηθεί, ενώ η οδήγηση και η οδήγηση συγκοινωνιών έχουν μειωθεί, σύμφωνα με μια γιγάντια έκθεση μία φορά τη δεκαετία».

Τι γίνεται με την Τζέιν; – 03/03/21, Urban Omnibus
«Η κληρονομιά του Τζέικομπς είναι διχασμένη. Από τη μια πλευρά θα πρέπει να θεωρείται ως αναλύτρια του gentrification, όχι απλώς ως προάγγελος των αρνητικών συνεπειών του. Αλλά αντιμετωπίζει επίσης με παιδικά γάντια το κοινωνικό φαινόμενο που έχει κάνει το gentrification τόσο επείγον θέμα σήμερα: τη φυλή».

Schreibe einen Kommentar