Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (1-15 Σεπτεμβρίου) – THE DIRT

0
Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (1-15 Σεπτεμβρίου) – THE DIRT
Λος Άντζελες, Wildfires, and Adaptive Design / Greg Kochanowski, GGA

Λος Άντζελες, Wildfires και Adaptive Design: Greg Kochanowski για τη δημιουργία νέων μελλοντικών — 15/09/21, ArchDaily
«Στο UCLA, άρχισα να ενδιαφέρομαι για το τοπίο, ιδιαίτερα μέσω ενός ενδιαφέροντος για έναν πιο ολιστικό τρόπο σκέψης για το δομημένο περιβάλλον. Αυτό στη συνέχεια έγινε το πάθος μου, το σημείο να γίνω αδειούχος αρχιτέκτονας τοπίου, και έχει διαμορφώσει σημαντικά την προσωπική μου ιδεολογία και μεθοδολογία εργασίας. Βλέπω τον κόσμο ολιστικά ως μια σύνθετη σειρά σχέσεων μεταξύ πολιτιστικών και οργανικών συστημάτων – από πόλεις μέχρι κλίμα, κτίρια έως τοπία, φυλετική ανισότητα έως οικοσυστήματα».

Το έργο Living Breakwaters του SCAPE ξεκινά την κατασκευή εντός του νερού στα ανοικτά του Staten Island — 14/09/21, Εφημερίδα του Αρχιτέκτονα
«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Γραφείο Ανάκαμψης Καταιγίδων (GOSR) του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι το Living Breakwaters, το έργο 107 εκατομμυρίων δολαρίων παράκτιας ανθεκτικότητας-slash-θαλάσσιας βιοποικιλότητας διαμορφωνόταν τώρα στην περιοχή South Shore του Staten Island. μια περιοχή που χτυπήθηκε από την υπερκαταιγίδα Sandy το 2012.

Η πυρκαγιά κατέστρεψε το σχολείο των παιδιών του. Αυτός ο μπαμπάς λοιπόν σχεδίασε ένα πυρίμαχο ανταλλακτικό — 14/09/21, Fast Co. Design
«Η αρχιτέκτονας τοπίου Pamela Burton σχεδίασε τους χώρους του σχολείου, δημιουργώντας μεγάλες αποστάσεις μεταξύ της πανεπιστημιούπολης και των γύρω φυσικών βουνοπλαγιών και χρησιμοποιώντας μεγάλους ογκόλιθους και φαρδιά αίθρια για να διαλύσει τον χώρο».

Αναφορά: Για να κλείσετε το κενό πρόσβασης στο πάρκο, ανοίξτε τις σχολικές αυλές — 13/09/21, Αλεσμα
«Η μη κερδοσκοπική ομάδα υπεράσπισης του περιβάλλοντος The Trust for Public Land, ή TPL, υπολογίζει ότι 100 εκατομμύρια άνθρωποι στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων 28 εκατομμυρίων παιδιών, δεν έχουν πάρκο σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το σπίτι τους. Η φυλή παίζει σημαντικό ρόλο στο χάσμα: Η ομάδα εκτιμά ότι, στις 100 μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ, οι έγχρωμες κοινότητες έχουν πρόσβαση σε κατά μέσο όρο 44 τοις εκατό λιγότερο χώρο στο πάρκο από ό,τι οι κυρίως λευκές γειτονιές».

Μαθήματα από την άνοδο και την πτώση του Pedestrian Mall — 09/09/21, Bloomberg CityLab
«Οι εμπορικοί δρόμοι χωρίς αυτοκίνητα σάρωσαν πολλές πόλεις των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1960 και του 1970, αλλά λίγα παραδείγματα σώθηκαν. Αυτά που το έκαναν θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρότυπα για τους σημερινούς «ανοιχτούς δρόμους».

Τι μιλάμε όταν μιλάμε για gentrification — 09/05/21, Φωνή
«Η εστίασή μας στο gentrification μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι είναι η κυρίαρχη μορφή ανισότητας στις αμερικανικές πόλεις (η μεγάλη μας εστίαση στο φαινόμενο μπορεί να οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι μελετητές του gentrification, δημοσιογράφοι και καταναλωτές ψηφιακών μέσων τείνουν να ζουν σε εξευγενιστικές γειτονιές). Αλλά η βασική σήψη στις αμερικανικές πόλεις δεν είναι οι ευγενικές γειτονιές: Είναι ο αποκλεισμός, ο διαχωρισμός και η συγκεντρωμένη φτώχεια».

Schreibe einen Kommentar