Απόλυτα βασικές δεξιότητες SEL που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της πανδημίας

1
Απόλυτα βασικές δεξιότητες SEL που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Από το Ιστολόγιο Cool Cat Teacher της Vicki Davis

Ακολουθήστε το @coolcatteacher στο Twitter

Οι μαθητές, οι γονείς και οι δάσκαλοι έχουν κοινωνικές συναισθηματικές δεξιότητες μάθησης που είναι απαραίτητες στο σημερινό κλίμα. Η Δρ Έιμι Κράνστον μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας (και τις οικογένειες και τα σχολεία) να τα βγάλουν πέρα ​​σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Κρίσιμες δεξιότητες SEL για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Ανάδοχος: Στη σημερινή δύσκολη εποχή, γνωρίζουμε πόσο κρίσιμο είναι να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά διαθέτουν κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες μάθησης για να αντιμετωπίσουν τον κόσμο γύρω τους. Γι‘ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που τονίζω το Πρόγραμμα WE Schoolsπου έγινε δυνατή από Το Ίδρυμα Allstate. Συνδυάζει την κοινωνική και συναισθηματική μάθηση με τη μάθηση υπηρεσιών, βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες όπως η ανθεκτικότητα, η ενσυναίσθηση, η επιμονή και η επίλυση προβλημάτων. Είτε είστε εκπαιδευτικός που αναζητά τρόπους να ενσωματώσει το SEL στον προγραμματισμό του μαθήματος σας είτε γονέας που θέλει να υποστηρίξει την εξ αποστάσεως μάθηση του παιδιού σας στο σπίτι, μεταβείτε στο WE.org/SEL για χρήσιμους εκπαιδευτικούς πόρους και συμβουλές. Οι φίλοι μας στο The Allstate Foundation και ΕΜΕΙΣ δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Η Δρ Amy Cranston μοιράζεται τις κοινωνικές συναισθηματικές δεξιότητες μάθησης που χρειάζονται οι μαθητές, οι γονείς και οι δάσκαλοι

 

Εγγραφείτε στο Show

Λάβετε πίστωση! Ορισμένα σχολεία, περιφέρειες και οργανισμοί επιτρέπουν την ακρόαση podcast. Είτε το κάνουν είτε όχι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ακρόαση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Πρότυπο PD podcast Hyperdoc. Απλώς δημιουργήστε ένα αντίγραφο και προσαρμόστε το για χρήση ή εκτυπώστε το. Εάν δεν έχετε Έγγραφα Google, απλώς χρησιμοποιήστε αυτό το PDF.

Περισσότεροι πόροι SEL για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

  • Κορυφαίοι 10 τρόποι για να ανταποδώσετε ενώ βρίσκεστε στο σπίτι
  • 6 Super Parent and Teacher Resources for SEL at Home
  • Πώς ανταποδίδει ένας 17χρονος μαθητής μαθαίνοντας από το σπίτι

Δρ. Amy Cranston – Βιογραφικό όπως υποβλήθηκε

Η Δρ Amy Cranston είναι μια 20χρονη βετεράνος εκπαιδευτικός με ειδίκευση στην Κοινωνική Συναισθηματική Μάθηση (SEL). Είναι συνιδρυτής και εκτελεστική διευθύντρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού SEL4CA και συγγραφέας του βιβλίου «Δημιουργία Κοινωνικών και Συναισθηματικών Περιβαλλόντων Μάθησης» (Shell Education pub, 2020).
Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε SEL4CA.org.

The post Απολύτως βασικές δεξιότητες SEL που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της πανδημίας εμφανίστηκε πρώτα στο Cool Cat Teacher Blog από Vicki Davis @coolcatteacher βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να είναι εξαιρετικοί κάθε μέρα. Νιάου!

Schreibe einen Kommentar