Ανασκόπηση Amerisleep AS3 – 2023

1
Ανασκόπηση Amerisleep AS3 – 2023

Η Amerisleep είναι κορυφαίος πάροχος στρωμάτων με έδρα τις ΗΠΑ. Η εταιρεία είναι μία από τις πολλές που ηγούνται της παροχής στρωμάτων υψηλής ποιότητας σε χαμηλότερες τιμές αφαιρώντας τον μεσάζοντα και παραδίδοντας απευθείας στις πόρτες των πελατών τους.

Με έμφαση στη δημιουργία στρωμάτων μεγάλης διάρκειας από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, τα στρώματα Amerisleep προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, λαμβάνοντας υπόψη το πρότυπο των προϊόντων τους.

4 λόγοι για να επιλέξετε το στρώμα Amerisleep AS3:

  • Αγοράζετε ως ζευγάρι: Συχνά, τα ζευγάρια έχουν διαφορετικές προτιμήσεις ύπνου, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι το ένα άτομο προτιμά ένα απαλό κρεβάτι ενώ το άλλο προτιμά μια πιο σταθερή επιφάνεια. Με την αίσθηση Medium, το στρώμα AS3 παρέχει την τέλεια ισορροπία για ζευγάρια.
  • Θέλετε ένα στρώμα αφρού μνήμης: Το AS3 είναι κατασκευασμένο από τρία στρώματα memory foam, το καθένα με διαφορετικό χαρακτηριστικό για προσθήκη στο στρώμα. Αν σας αρέσει η αίσθηση των στρωμάτων που έχουν αφρό, αυτή είναι μια καλή επιλογή για εσάς.
  • Έχετε την τάση να κοιμάστε ζεστά: Το στρώμα Amerisleep AS3 διαθέτει κάλυμμα Celliant® και αφρό μνήμης με δομή ανοιχτών κυψελών, τα οποία βοηθούν στην απομάκρυνση της υπερβολικής θερμότητας και υγρασίας από το σώμα σας για έναν δροσερό και άνετο νυχτερινό ύπνο.
  • Θέλετε ένα φιλικό προς το περιβάλλον στρώμα αφρού μνήμης: Η Amerisleep κατασκευάζει τα στρώματά της με υλικά φυτικής προέλευσης, παρέχοντας μια πιο φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση σε πολλές άλλες επιλογές αφρού μνήμης στην αγορά.

Σκληρότητα & Υποστήριξη

Το Amerisleep AS3 έχει Μέτριο επίπεδο σκληρότητας και περιγράφεται ως το πιο κατάλληλο για πλευρικούς και συνδυαστικούς στρωτήρες, αν και, ως το πιο δημοφιλές στρώμα της Amerisleep, θα λέγαμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να βρίσκουν την αίσθηση του AS3 τόσο άνετη όσο και υποστηρικτική.

Όσον αφορά την υποστήριξη, το AS3 έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει απαλότητα και υποστήριξη, παρέχοντας μια ευέλικτη επιφάνεια ύπνου ιδανική για άτομα που αλλάζουν συχνά θέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας ή για ζευγάρια που έχουν διαφορετικές προτιμήσεις ύπνου.

Το Amerisleep χρησιμοποιεί ένα μείγμα στρωμάτων άνεσης αφρού μνήμης για να δημιουργήσει ένα στρώμα με απόκριση που είναι εξαιρετικό στην ανακούφιση των σημείων πίεσης καθώς κοιμάστε και στο περίγραμμα του σώματός σας.

Κατασκευή

Στρώμα Amerisleep AS3

Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Το Amerisleep AS3 είναι κατασκευασμένο από τρία στρώματα αφρού μνήμης, τα οποία στη συνέχεια τυλίγονται σε ένα κάλυμμα Celliant® υψηλής απόδοσης. Αυτό το προηγμένο ύφασμα κατασκευάζεται με 13 θερμοαντιδραστικά μέταλλα, τα οποία βοηθούν στη βελτίωση της απόδοσης του στρώματος, δημιουργώντας μια δροσερή στην αφή επιφάνεια που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός σας καθώς κοιμάστε.

Το επάνω στρώμα αφρού μνήμης του στρώματος παρέχει πρόσθετη ψύξη. Αυτό το στρώμα αφρού Bio-Pur περιγράφεται ως έως και πέντε φορές πιο αναπνεύσιμο από τον παραδοσιακό αφρό, λόγω της δομής ανοιχτών κυψελών που επιτρέπει στον αέρα να περνάει ευκολότερα από το στρώμα. Επίσης απομακρύνει την υπερβολική θερμότητα από το σώμα σας καθώς κοιμάστε.

Το δεύτερο στρώμα δημιουργεί μια αίσθηση «αιωρούμενης» όταν ξαπλώνετε στο στρώμα. Ονομάστηκε «στρώμα μετάβασης συγγένειας», αυτός ο αφρός μνήμης είναι πολύ μαλακός και ανταποκρίνεται, αντιδρώντας γρήγορα στο σώμα σας για να διασφαλίσει ότι το βάρος σας υποστηρίζεται και κατανέμεται ομοιόμορφα ανά πάσα στιγμή.

Αυτή η στρώση είναι επίσης υπεύθυνη για την ανακούφιση των σημείων πίεσης, παρέχοντας μια σχεδόν αβαρή αίσθηση κατά την ανάπαυση.

Τέλος, η βασική στρώση αποτελείται από τον ανθεκτικό αφρό Bio-Core της εταιρείας, που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τα ανώτερα στρώματα αφρού και να διασφαλίζει ότι το στρώμα δεν θα κρεμάει ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση.

Όλα αυτά τα στρώματα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα στρώμα αφρού μνήμης που έχει συνολικό ύψος 12 ιντσών, το οποίο είναι κατάλληλο για χρήση με σεντόνια με τσέπες κανονικού μεγέθους.

Ρύθμιση θερμοκρασίας & Απομόνωση κίνησης στρώματος

Το AS3 διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που εμποδίζουν τον αφρό μνήμης να παγιδεύει θερμότητα και να σας προκαλεί υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πρώτον, το στρώμα διαθέτει τεχνολογία Celliant® στο κάλυμμά του, η οποία μετατρέπει τη θερμότητα του σώματος σε υπέρυθρη ενέργεια. Αυτή η υπέρυθρη ενέργεια έχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ρύθμισης της θερμοκρασίας του σώματος, της βελτιωμένης κυκλοφορίας του αίματος και της αύξησης της οξυγόνωσης στα κύτταρα – όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα έναν πιο ξεκούραστο νυχτερινό ύπνο.

Δεύτερον, το επάνω στρώμα αφρού AS3 έχει σχεδιαστεί με δομή ανοιχτών κυψελών για να δημιουργεί μια αναπνεύσιμη επιφάνεια ύπνου, επιτρέποντας στον αέρα και την περίσσεια θερμότητας να περνούν εύκολα μέσα από το στρώμα.

Όσον αφορά την απομόνωση κίνησης, τα στρώματα με αφρό μνήμης έχουν πάντα πολύ καλή απόδοση. Στο AS3, τα περίγραμμα στρώματα του αφρού μνήμης στηρίζουν το σώμα σας για μια αίσθηση έλλειψης βάρους, η οποία θα πρέπει να εμποδίζει τη μεταφορά της κίνησης μεταξύ των συντρόφων όταν μοιράζονται το κρεβάτι.

Ανταπόκριση στρώματος

Το AS3 είναι ένα στρώμα με μεγάλη απόκριση, γεγονός που είναι εν μέρει αυτό που το καθιστά ιδανικό για συνδυασμούς ύπνου και ζευγάρια με διαφορετικές προτιμήσεις ύπνου.

Ο αφρός Amerisleep μπορεί να αναπηδήσει όταν αφαιρεθεί το βάρος από αυτόν σε μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα – ενώ ο παραδοσιακός αφρός μνήμης μπορεί να πάρει περίπου 60 δευτερόλεπτα για να αναπηδήσει. Ο αφρός σε αυτό το στρώμα, επομένως, κινείται μαζί σας τη νύχτα καθώς αλλάζετε θέσεις, παρέχοντας απόλυτη άνεση που διατηρεί το βάρος σας υποστηριζόμενο και ομοιόμορφα κατανεμημένο ανά πάσα στιγμή.

Οικολογική Φιλικότητα & Οσμή

Η Amerisleep είναι μια περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένη εταιρεία, που κατασκευάζει τον αφρό της στις ΗΠΑ. Η εταιρεία φτιάχνει τα κρεβάτια της χρησιμοποιώντας φυτικά υλικά, τα οποία αντικαθιστούν μέρος του πετρελαίου που χρησιμοποιείται συχνά στην κατασκευή στρωμάτων με αφρό μνήμης.

Αυτή η μέθοδος είναι στην πραγματικότητα η μόνη μέθοδος που υπερβαίνει τα πρότυπα του νόμου περί καθαρού αέρα, ώστε να είστε βέβαιοι ότι επιλέγετε μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

Εξαιτίας αυτού, δεν θα πρέπει να υπάρχει δυσάρεστη οσμή χημικής απαερίωσης όταν αποσυσκευάζετε για πρώτη φορά το στρώμα σας – εάν υπάρχει, θα είναι η μυρωδιά νέου αφρού και όχι επιβλαβών χημικών.

Τιμή

Για ένα στρώμα αφρού μνήμης κατασκευασμένο με ποιοτικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το Amerisleep AS3 έχει ανταγωνιστική τιμή σε σύγκριση με παρόμοια στρώματα της αγοράς.

Αν και δεν είναι ακριβώς μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή, αυτό το στρώμα προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής εάν λάβετε υπόψη το πρότυπο και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του.

Δοκιμαστική περίοδος ύπνου & εγγύηση

Η Amerisleep παρέχει μια δοκιμή ύπνου 100 νυχτών με τα στρώματά της. Αυτή η εγγύηση απαιτεί να κάνετε δοκιμή για κρεβάτι για τουλάχιστον 30 ημέρες για να ξεπεράσετε τον «κύκλο προσαρμογής» και, μετά από αυτό το διάστημα, εάν αποφασίσετε ότι δεν σας αρέσει το στρώμα σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός των πρώτων 100 ημερών για ένα πλήρες επιστροφή χρημάτων.

Πέρα από τη δοκιμή ύπνου, η Amerisleep παρέχει 20ετή περιορισμένη εγγύηση. Στα πρώτα 10 χρόνια, καλύπτεται ολόκληρη η αγορά σας, εάν κάτι πάει στραβά – μετά από αυτό, καλύπτεστε για ένα αναλογικό ποσό εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι βάση μπορώ να χρησιμοποιήσω με το στρώμα AS3 μου;

Η Amiersleep συνιστά να τοποθετείτε τα στρώματα αφρού μνήμης σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το κρεβάτι μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο τις δυνατότητές του. Συνιστούν να τοποθετήσετε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ πάνω από το ελατήριο του κουτιού σας για να στηρίξετε πλήρως το στρώμα.

Υπάρχουν άλλες επιλογές εκτός από το AS3 Αν είμαι πίσω ή μπροστινός ύπνος;

Ναι – το AS3 είναι μόνο μία από τις έξι επιλογές που προσφέρει η Amerisleep. Τα στρώματα AS1 και AS2 είναι πιο σφιχτά και ταιριάζουν περισσότερο σε στρωτήρες πίσω και μπροστά, ενώ τα στρώματα AS4 και AS5 είναι πιο βελούδινα και ταιριάζουν καλύτερα για πλαϊνούς και συνδυασμούς.

Το AS3, επομένως, παρέχει την καλύτερη επιλογή μεσαίου επιπέδου που είναι ιδανική για την πλειοψηφία των ατόμων που κοιμούνται και των ζευγαριών.

Πώς πρέπει να φροντίζω το στρώμα AS3 μου;

Δεν χρειάζεται να στρίψετε ή να περιστρέψετε αυτό το στρώμα για να αποφύγετε εσοχές. Ωστόσο, η εγγύησή σας θα ακυρωθεί εάν χυθεί κάτι που καταστρέφει την αποτελεσματικότητα του αφρού μνήμης, επομένως η Amerisleep συνιστά να αγοράσετε ένα αδιάβροχο προστατευτικό στρώματος.

Πώς θα παραδοθεί το στρώμα μου AS3;

Τα στρώματα Amerisleep παραδίδονται συμπιεσμένα και συσκευασμένα απευθείας στην πόρτα σας για την απόλυτη ευκολία σας. Το στρώμα πρέπει να επεκταθεί και να είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε λίγα λεπτά από την αποσυσκευασία του.

Τελική ετυμηγορία

Συνολικά, αυτό είναι ένα φανταστικό στρώμα και καλή σχέση ποιότητας τιμής. Το AS3 έχει μεσαίο επίπεδο σφριγηλότητας που είναι ιδανικό για πλευρικούς και συνδυασμούς ύπνου, καθώς και για ζευγάρια με διαφορετικές προτιμήσεις ύπνου. Ως η πιο δημοφιλής επιλογή από την Amerisleep, θα λέγαμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να βρίσκουν αυτό το στρώμα ως έναν καλό συνδυασμό υποστηρικτικού και άνετου.

Το AS3 λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές για τις ιδιότητες ψύξης, την ανακούφιση από την πίεση και την άνετη αίσθηση, χωρίς πραγματικές επικρίσεις από τους πελάτες.

Αν και αυτό δεν είναι ένα οικονομικό στρώμα αφρού μνήμης, αξίζει τα χρήματα που πληρώνετε: παρέχοντας ένα υποστηρικτικό στρώμα αφρού μνήμης που υπόσχεται να διαμορφώσει το περίγραμμα του σώματός σας και να σας κρατήσει δροσερό όλη τη νύχτα.

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν

Schreibe einen Kommentar