Ανασκόπηση έτους 2022

1
Ανασκόπηση έτους 2022

Το 2022 πλησιάζει γρήγορα στο τέλος του και θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε πώς έχουμε αναπτυχθεί. Αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη ανατροπές και ανατροπές που μας γείωσαν και μας ώθησαν στη δράση. Το να επιστρέψουμε στην κοινότητά μας και να εμπλακούμε είναι κάτι που νιώσαμε ότι ήταν απελπιστικά απαραίτητο μετά τα δύο χρόνια απομόνωσης που υπομείναμε όλοι.

Νέο επιτόπου 42′:

Τον Απρίλιο, η ομάδα εγκατάστασης του Growing Spaces κατασκεύασε έναν νέο θόλο 42′ στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό το Dome παρουσιάζει τις πολλές διαφορετικές επιλογές και αναβαθμίσεις που προσφέρουμε. Επιλέξαμε να εγκαταστήσουμε τους δύο τυπικούς ηλεκτρικούς ανεμιστήρες και τους δύο τυπικούς ανεμιστήρες ηλιακής σοφίτας που συνοδεύουν το κιτ Growing Dome 42′. Επιπλέον, προσθέσαμε δύο ηλιακούς ανεμιστήρες ψύξης, δύο ηλιακά συστήματα νερού και ένα ηλιακό σύστημα άρδευσης. Αυτό το Dome προσθέτει 1.385 τετραγωνικά πόδια χώρου ανάπτυξης στα 2.197 τετραγωνικά πόδια των υπαρχόντων Domes στο χώρο του ξενοδοχείου. Όλος αυτός ο επιπλέον χώρος μας επέτρεψε να δωρίσουμε πάνω από 600 λίβρες φρέσκων προϊόντων στον τοπικό συνασπισμό τροφίμων μόνο από το 42′ Dome.

Δωρεές στον Συνασπισμό Τροφίμων Healthy Archuleta (FSFE):

Ο κηπουρός μας, Desi, μαζεύει σέλινο για δωρεά στο 42' αναπτυσσόμενο Dome.
Ο κηπουρός μας, η Ντέσι, μαζεύει σέλινο για δωρεά.

Η αποστολή του Healthy Archuleta Food System Food Equity Το πρόγραμμα είναι να μάθει και να παρέχει την παραγωγή τροφίμων με βάση την κοινότητα, την πρόσβαση σε υγιεινά τρόφιμα, την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων και την επιχειρηματικότητα τροφίμων. Όπως αναφέραμε, φέτος το 42′ Dome μπόρεσε να παράγει περίπου 600 λίβρες φρέσκων προϊόντων. Για να το αναλύσουμε, μεγαλώσαμε και δωρίσαμε 100 λίβρες το καθένα από σέσκουλο, αγγούρι, λάχανο και σέλινο. 60 λίβρες ντομάτες? 50 λίβρες το καθένα από παντζάρια, καρότα και ιαπωνική μελιτζάνα. και 40 κιλά φρέσκα βότανα. Αυτό το προϊόν διανεμήθηκε κυρίως από την Restoration Fellowship Church σε περισσότερους από 2.000 κατοίκους της κομητείας Archuleta.

Νικητές επιχορηγήσεων:

Αστικό θερμοκήπιο που κατασκευάζεται στο Χάρλεμ
26′ Growing Dome για τον Harlem Grown

Η Growing Spaces είναι περήφανη που μπόρεσε να προσφέρει το Growing Domes σε δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς φέτος. Harlem Grown, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2011, του οποίου η αποστολή είναι «να εμπνεύσει τους νέους να ζήσουν υγιείς και φιλόδοξες ζωές μέσω καθοδήγησης και πρακτικής εκπαίδευσης στην αστική γεωργία, τη βιωσιμότητα και τη διατροφή» έλαβε βραβείο 26′ Growing Dome. Μεταμορφώνουν το αστικό τοπίο της κοινότητάς τους ανακαινίζοντας κενές/εγκαταλελειμμένες περιοχές στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης σε κοινοτικούς κήπους.

Valor Point Domiciliary Care για άστεγους βετεράνους στο Lakewood, CO αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία αδειοδότησης για την κατασκευή του 26′ Growing Dome τους. Αρχικά ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1860 για να παρέχει ένα «Σπίτι στρατιωτών», το Domiciliary έχει εξελιχθεί για να γίνει ένα ενεργό πρόγραμμα κλινικής αποκατάστασης και θεραπείας για άνδρες και γυναίκες βετεράνους. Το Dome θα τους επιτρέψει να επεκτείνουν τα υπάρχοντα προγράμματα κηπουρικής και καλλιεργητικής περιόδου καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους.

Δεχόμαστε αιτήσεις για το πρόγραμμα επιχορήγησης του 2023. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε και δείτε όλες τις διάφορες επιχορηγήσεις κηπουρικής που είναι διαθέσιμες σε όλη τη χώρα!

Εκδήλωση Εκτίμησης Πελατών:

Φέτος μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε πάνω από 100 ιδιοκτήτες και λάτρεις της Growing Dome από όλη τη χώρα. Υπήρχαν πολλά μαθήματα που διδάσκονταν από τους ιδιοκτήτες του Growing Dome. Εάν χάσατε την εκδήλωση, δημοσιεύουμε βίντεο για τα θέματα που καλύφθηκαν στο κανάλι μας στο YouTube. Ολοκλήρωση αγοράς Πραγματικές συμβουλές κηπουρικής με τον ιδρυτή του Growing Spaces, Udgar Parsons, και εγγραφείτε στο κανάλι μας για μελλοντικά βίντεο. Το να βρεθούμε μαζί σε αυτή την εκδήλωση είναι κάτι που έχουμε έρθει να περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο. Είστε όλοι πραγματικά εμπνευσμένοι!

Νέα προϊόντα και υπηρεσίες:

Η Growing Spaces αναζητά πάντα τρόπους βελτίωσης του υπάρχοντος προϊόντος μας. Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε τους πόρους εγκατάστασης και συντήρησης και τα βίντεό μας για να διευκολύνουμε την κατασκευή και τη φροντίδα του Dome για τους καλλιεργητές μας.

Jameson Koeppl
(208) 870-2876
[email protected]

Φέτος ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με Κουτιά πίσω αυλής. Προσφέρουν 100% κιτ κρεβατιού με υπερυψωμένο κέδρο για όλα τα μεγέθη Dome με 14 μη τοξικούς λεκέδες για να διαλέξετε. Με μόνο περίμετρο, μόνο εσωτερικό ή συνδυασμό και των δύο, υπάρχει μια επιλογή για όλους. Τα τμήματα είναι μερικώς συναρμολογημένα για εύκολη αυτο-εγκατάσταση. Εάν χρειάζεστε ένα χέρι βοηθείας, υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές παράδοσης και εγκατάστασης. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν για όσους βρίσκονται σε απόσταση 100 μιλίων από την περιοχή του Ντένβερ, εάν τα υπερυψωμένα κρεβάτια αγοραστούν πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2023! Μπορούν να αποσταλούν σε όλη τη χώρα. Επικοινωνήστε με τον Jameson για να μάθετε περισσότερα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια νέα επιλογή θαυμαστών στις αρχές του 2023 για τους Growing Domes 15′-26′. Αυτός ο ανεμιστήρας που κατασκευάζεται από την QuietCool τροφοδοτείται από ηλιακή ενέργεια με ενσωματωμένο μετατροπέα, ώστε να μπορεί επίσης να λειτουργεί με ηλεκτρισμό εάν το επιθυμείτε για λειτουργία 24/7. Αυτός ο ανεμιστήρας είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από την προηγούμενη επιλογή μας στις 14” και έτσι κινεί 1.486 CFM σε σύγκριση με 900 CFM. Έρχεται επίσης με 15 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.

Υπάρχουν δύο νέα προγράμματα που πρέπει να περιμένουν οι πελάτες μας για την επόμενη χρονιά. Το πρώτο είναι το Πρόγραμμα Ambassador μας. Αυτό το πρόγραμμα θα μας επιτρέψει να έχουμε ένα δίκτυο „Show Domes“ σε όλη τη χώρα που θα διευκολύνει την περιήγηση σε ένα Dome για όσους δεν βρίσκονται κοντά στο Κολοράντο. Το δεύτερο είναι το πρόγραμμα Ask an Expert όπου οι ιδιοκτήτες και οι λάτρεις του Dome μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω του ιστότοπού μας για να έχουν έναν ειδικό να απαντά στις ερωτήσεις του κάθε δύο εβδομάδες στο YouTube Κανάλι.

Ομαδική φωτογραφία εκδήλωσης εκτίμησης πελατών

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ιδιοκτήτες και τους λάτρεις της Dome για τη συνεχή υποστήριξή σας. Η ομάδα του Growing Spaces ανυπομονεί να συνεχίσει την αποστολή μας να δώσουμε πίσω το 2023. Αυτήν τη στιγμή εκτελούμε την χειμερινή μας έκπτωση. Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας, τώρα είναι αυτή η ώρα! Συνεχίστε να μοιράζεστε τις υπέροχες φωτογραφίες, τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας στο δικό μας Αυξανόμενοι ιδιοκτήτες θόλου και Λάτρεις του Growing Dome ομάδες στο Facebook, Ίνσταγκραμ, Τικ Τοκκαι Pinterest λογαριασμούς.

Καλή ανάπτυξη!

Η ομάδα Growing Spaces

Εγγραφείτε στον Εσωτερικό Κύκλο

Ένα αποκλειστικό μέρος για κηπουρούς όλο το χρόνο. Ελάτε μαζί μας για να λαμβάνετε το μηνιαίο ενημερωτικό μας δελτίο, „The Happy Grower“. Στο ενημερωτικό μας δελτίο παρέχουμε ιστορίες κοινότητας, ενημερώσεις εκδηλώσεων, συμβουλές ειδικών κηπουρικής και αποκλειστικές προσφορές.

Schreibe einen Kommentar