ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ 7th INTERNATIONAL EMMY KIDS AWARDS – International Academy of Television Arts & Sciences

1

7 νικητές εκτείνονται σε 5 χώρες: Βραζιλία, Νορβηγία, Σουηδία, Ολλανδία & Το Ηνωμένο Βασίλειο

Κάννες/MIPTV, 9 Απριλίου 2019 – Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών ανακοίνωσε απόψε τους νικητές των 7ων Διεθνών Βραβείων Emmy® Kids σε τελετή στο MIPTV, στις Κάννες, σε συνεργασία με την Reed MIDEM.

Τα προγράμματα που κερδίζουν από τη Βραζιλία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι: Hey Duggee – Season 2; Studio AKA (Παιδιά: Προσχολική ηλικία); Kop op (Heads Together); Ταινία Viking / Τηλεόραση VPRO / Job, Joris & Marieke (Παιδιά: Κινούμενα σχέδια);Overgrep (Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη σεξουαλική κακοποίηση); NRK / Bivrost Film & TV (Παιδιά: Ψηφιακή); Η ζωή μου: Born To Vlog; Blakeway North (Παιδιά: Factual); Διορθώστε τον γάμο (Παντρεύομαι τη μαμά και τον μπαμπά). Fremantlemedia Sverige AB / Sveriges Television AB (Παιδιά: Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο); Προπόνηση: Ζήστε τη διαφορά (Young Hearts); Globo (Παιδιά: Σειρά) και Ratburger? King Bert Productions (Παιδικά: Τηλεοπτική Ταινία/Μίνι Σειρά). Οι πλήρεις πληροφορίες των νικητών ακολουθούν αυτήν την έκδοση.

«Αυτός είναι ένας δύσκολος κόσμος για να μεγαλώσουν τα παιδιά, με έναν αυξανόμενο κατάλογο κοινωνικών προβλημάτων και τεράστιες αλλαγές». είπε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας, Bruce L. Paisner. «Τα νικητήρια προγράμματα βοηθούν στην ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και την προετοιμασία των παιδιών μας για τον κόσμο που πρόκειται να αντιμετωπίσουν. Αυτό είναι ένα αξιότιμο καθήκον».

Τα αγάλματα Emmy® παρουσιάστηκαν στη σκηνή από ένα διεθνές καστ τηλεοπτικών προσωπικοτήτων όπως: η Mira Awad, Δημιουργός της σειράς Muna, για μια νεαρή Άραβα που ζει στο Τελ Αβίβ και ο Φινλανδός ηθοποιός Pelle Heikkilä.

Στελέχη του κλάδου από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Carlton, στις Κάννες της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του MIPTV.

Οι συνεργάτες που παρουσιάζουν τα International Emmy® Kids Awards είναι οι εξής: TV Kids, Ernst & Young και MIPTV σε παιδιά ανάπτυξης.


Νικητές των 7ων Διεθνών Βραβείων Emmy® Kids

Παιδιά: Προσχολική ηλικία

Hey Duggee – Σεζόν 2

Studio AKA

Ηνωμένο Βασίλειο

Hey Duggee – ένα μέρος για τα παιδιά να διασκεδάζουν, να είναι ενεργητικά και κυρίως να κάνουν πράγματα! Βασισμένο γύρω από μια παιδική ομάδα που ονομάζεται The Squirrel Club, το Hey Duggee διευθύνεται από έναν μεγάλο σκύλο που ονομάζεται Duggee. Το Squirrel Club είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά έχουν περιπέτειες και κερδίζουν κονκάρδες.

Εκτελεστικοί Παραγωγοί: Sue Goffe, Jackie Edwards, Henrietta Hurford-Jones

Παραγωγός: Janine Voong

Διευθυντής: Grant Orchard

Συγγραφείς: Sam Morrison, Jo Clegg, Sander Jones, Diggy Hicks-Little


Παιδιά: Κινούμενα σχέδια

Kop op (Heads Together)

Viking Film / VPRO TV / Job, Joris & Marieke

Ολλανδία

Μια ιστορία για τρεις φίλους που ανταλλάσσουν κεφάλια κατά λάθος και αναγκάζονται να προσαρμοστούν ο ένας στη ζωή του άλλου. Θα καταφέρουν να το κρατήσουν κρυφό; Και θα πάρουν ποτέ το κεφάλι τους πίσω;

Εκτελεστικός Παραγωγός: Marleen Slot (Ταινία Βίκινγκ)

Παραγωγοί: Marleen Slot (Viking Film), Job Roggeveen (Job, Joris & Marieke), Joris Oprins (Job, Joris & Marieke), Marieke Blaauw (Job, Joris & Marieke)

Διευθυντές: Job Roggeveen, Joris Oprins, Marieke Blaauw

Συγγραφείς: Lotte Tabbers, Job Roggeveen, Joris Oprins, Marieke Blaauw

Κύριο Καστ: Steye van Dam, Paulien Cornelisse, Nasrdin Dchar

Παιδιά: Ψηφιακό

Overgrep (Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη σεξουαλική κακοποίηση)

NRK / Bivrost Film & TV

Νορβηγία

Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας τον Νοέμβριο, το NRK χρησιμοποίησε όλα τα διαθέσιμα κανάλια για να ανοίξει έναν διάλογο σχετικά σεξουαλική κακοποίηση. Μετά από εκτεταμένη έρευνα και διαβούλευση με ειδικούς, υιοθέτησαν μια άμεση προσέγγιση για την αντιμετώπιση αυτού του δύσκολου θέματος.

Εκτελεστικός Παραγωγός: Κάθριν Σίμονσεν

Παραγωγοί: Joakim Vedeler, Trond Jacobsen

Διευθυντές: Tonje Voreland, Marianne Müller, Christoffer Alve

Συγγραφείς: Marianne Müller, Espen Thorkildsen

Κύριο Καστ: Clara Penzo-Fasting, David Aleksander Sjøhol

Παιδιά: Πραγματικά

Η ζωή μου: Born To Vlog

Blakeway North

Ηνωμένο Βασίλειο

Η δωδεκάχρονη Nikki Lilly δεν είναι η μέση σας vlogger στα social media. Ονομάστηκε «τέρας» και «αηδιαστικός» λόγω μιας σπάνιας, απειλητικής για τη ζωή ιατρικής κατάστασης, η Νίκι αψήφησε τους νταήδες και τις ιατρικές προσδοκίες. Γυρισμένη σε ένα εκπληκτικό καλοκαίρι, η Nikki αποδεικνύει γιατί έχει παγκόσμιους θαυμαστές και εμπνέει τόσους πολλούς.

Εκτελεστικοί Παραγωγοί: Sarah Murch

Παραγωγός: Φίλοι Kennett

Διευθυντής: Φίλοι Kennett

Συγγραφέας: Φίλοι Kennett

Κύριο Καστ: Nikki Lilly Christou

Παιδιά: Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο

Διορθώστε τον γάμο (Παντρεύομαι τη μαμά και τον μπαμπά)

Fremantlemedia Σουηδία AB / Σουηδική Τηλεόραση AB

Σουηδία

Στο Fixa bröllopet τα παιδιά έχουν τη δύναμη να αποφασίσουν λεπτομέρειες για τον γάμο των γονιών τους – οι γονείς δεν ξέρουν τίποτα μέχρι την ημέρα του γάμου! Όλα είναι άκρως μυστικά μέχρι την πραγματική τελετή. Τα παιδιά βοηθούνται από τους οικοδεσπότες μας Alexander Hermansson και Caroline Hermansson.

Εκτελεστικοί Παραγωγοί: Björn Östlund, Christoffer Lantz

Παραγωγός: Τόμας Σούμπερτ

Διευθυντές: Tomas Schubert, Theo Bolin

Συγγραφείς: Tomas Schubert, Theo Bolin

Κύριο Καστ: Alexander Hermansson, Caroline Hermansson

Παιδιά: Σειρά

Προπόνηση: Ζήστε τη διαφορά (Young Hearts)

Globo

Βραζιλία

Κατά τη διάρκεια μιας δυσλειτουργίας του μετρό, πέντε κορίτσια κολλάνε στο ίδιο αυτοκίνητο και ένα από αυτά ξεκινάει τον τοκετό. Τα άλλα κορίτσια συνεργάζονται για να τη βοηθήσουν. Παρά το διαφορετικό υπόβαθρο, τις εμπειρίες και τις προσωπικότητες τους, οι νέοι φίλοι θα ανακαλύψουν πόσο εμπλουτιστικό μπορεί να είναι να ζεις, να αντιμετωπίζεις και να γιορτάζεις τη διαφορετικότητα.

Εκτελεστικός Παραγωγός: Πάολο Σιλβεστρίνι

Παραγωγός: Fabiana Moreno

Διευθυντής: Πάολο Σιλβεστρίνι

Συγγραφέας: Cao Hamburger

Κύριο Καστ: Gabriela Medvedovski, Daphne Bozaski, Manoela Aliperti, Heslaine Vieira, Ana Hikari, Matheus Abreu, Lúcio Mauro Filho, Juan Paiva, Aline Fanju, Bruno Gadiol, Ângelo Antônio, Malu Galli, Marcello Antony

Παιδιά: Τηλεοπτική ταινία/Μίνι Σειρά

Ράτμπουργκερ

King Bert Productions

Ηνωμένο Βασίλειο

Όταν η Zoe ανακαλύπτει ένα μωρό αρουραίο στην κρεβατοκάμαρά της, γίνονται γρήγορα σταθεροί φίλοι, ειδικά όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι συνηθισμένος αρουραίος – μπορεί να χορέψει. Η Ζόι θέλει να επιδείξει τις ικανότητές του στο σχολικό σόου ταλέντων, αλλά η θετή μητέρα της και ο επιπόλαιος μπέργκερ Μπερτ έχουν άλλες ιδέες.

Εκτελεστικοί Παραγωγοί: Jo Sargent, Jon Mountague

Παραγωγός: Joanna Hanley

Διευθυντής: Ματ Λίπσεϊ

Συγγραφείς: David Walliams, Kevin Cecil

Κύριο Καστ: David Walliams, Sheridan Smith, Talia Barnett, Mark Benton, Nigel Planer, Sir Michael Gambon, Sophie Thompson, Sarah Hadland, Jocelyn Jee Esien, Harish Pat


Σχετικά με τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών
Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών είναι ένας οργανισμός που βασίζεται σε μέλη και αποτελείται από κορυφαίες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας από περισσότερες από 60 χώρες και 500 εταιρείες από όλους τους τομείς της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου, της κινητής τηλεφωνίας και της τεχνολογίας. Το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ακαδημίας περιλαμβάνει τα διάσημα International Emmy® Awards που πραγματοποιούνται στη Νέα Υόρκη, τα International Emmy® Kids Awards στο MIPTV και μια σειρά εκδηλώσεων του κλάδου όπως η Ημέρα της Ακαδημίας, το Διεθνές Φεστιβάλ Emmy® World Television και πάνελ για ουσιαστικά θέματα της βιομηχανίας . Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών αναγνωρίζει την αριστεία στην τηλεόραση που παράγεται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και στα προγράμματα Primetime των ΗΠΑ που παράγονται σε άλλες γλώσσες εκτός των Αγγλικών, με το διάσημο βραβείο Emmy®. Επί του παρόντος, γιορτάζει τον προγραμματισμό σε διάφορους τομείς, όπως: Προγραμματισμός Τεχνών, Επικαιρότητα, Κωμωδία, Ντοκιμαντέρ, Δραματικές σειρές, Ειδήσεις, Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο, Τηλενουβέλα και τηλεοπτικές ταινίες/μίνι-σειρές, αναγνωρίζει επίσης την αριστεία σε παραστάσεις και παιδικό προγραμματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.iemmys.tv.

Σχετικά με τη Mipcom
Το MIPTV (8-11 Απριλίου 2019, Κάννες) είναι η κορυφαία διεθνής αγορά για την ανάπτυξη και διανομή περιεχομένου. Κάθε Απρίλιο, 10.000 επαγγελματίες από όλο το διεθνές οικοσύστημα τηλεόρασης και ψηφιακής ψυχαγωγίας συνδέονται για να παρουσιάσουν και να ανακαλύψουν νέο περιεχόμενο, να δημιουργήσουν συνεργασίες, να διαπραγματευτούν συμφωνίες χρηματοδότησης και διανομής, να βρουν ευκαιρίες συμπαραγωγής και να εξερευνήσουν τις τελευταίες τάσεις. Το MIPTV έχει προηγηθεί το μεγαλύτερο Σαββατοκύριακο σε περιεχόμενο χωρίς σενάριο (6-7 Απριλίου 2019), που περιλαμβάνει το MIPDoc, τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη προβολών στον κόσμο, τη μεγαλύτερη αγορά συνεδρίων και συμπαραγωγής για την κοινότητα των πραγματικών περιστατικών και το MIPFormats, την έκθεση ανακάλυψης για την παγκόσμια κοινότητα μορφών. www.miptv.com

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΣΩΝ

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών
Eva Obadia, Senior Director, Communications & Partnerships
Τηλ: 212-489-6969
[email protected]

Ο Όμιλος Lippin

Ματ μπισκότα

Τηλ: +1-212-986-7080

Schreibe einen Kommentar