ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 9ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ EMMY® KIDS – International Academy of Television Arts & Sciences

1

Νέα Υόρκη, 14 Οκτωβρίου 2020 – Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών ανακοίνωσε σήμερα τους νικητές των International Emmy® Kids Awards. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής παρουσίασης που διατίθεται ταυτόχρονα στον ιστότοπο της Ακαδημίας και στην πλατφόρμα Mipcom Online +.

Ο Τίγρης που ήρθε στο Τσάι κέρδισε την κατηγορία Kids: Animation.

Finding My Family: Holocaust – A Newsround Special κέρδισε την κατηγορία Kids: Factual & Entertainment.

Hardball κέρδισε την κατηγορία Kids: Live-Action.

Οι πλήρεις πληροφορίες των νικητών ακολουθούν αυτήν την έκδοση. Όλα αυτά τα προγράμματα μεταδόθηκαν από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019. σύμφωνα με την περίοδο επιλεξιμότητας του διαγωνισμού.

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά τα παιδιά εξακολουθούν να μεγαλώνουν και βλέπουν τηλεόραση περισσότερο από ποτέ. Επομένως, εμείς στην τηλεοπτική κοινότητα έχουμε μια ιδιαίτερη ευθύνη», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας, Bruce L. Paisner. «Συγχαίρουμε τις ομάδες πίσω από αυτά τα νικηφόρα προγράμματα που έκαναν εξαιρετική τηλεόραση».

Οι συνεργάτες που παρουσιάζουν τα διεθνή Emmy® Kids Awards είναι οι: TV Kids, MIPJunior και Ernst & Young.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα Trailers των Υποψηφίων και των Νικητών


Νικητές των 9ων Διεθνών Βραβείων Emmy® Kids

Παιδιά: Κινούμενα σχέδια

Η τίγρη που ήρθε στο τσάι

Lupus Films / Tiger Tea Productions / Παιδικά βιβλία HarperCollins / Universal Pictures / Κανάλι 4

Ηνωμένο Βασίλειο

Μια μυστηριώδης τίγρη εμφανίζεται απροειδοποίητα και προσκαλεί τον εαυτό του για απογευματινό τσάι. Η νεαρή Σόφι και η μαμά της παρακολουθούν με γοητεία καθώς η τίγρη προχωρά να τρώει όχι μόνο το τσάι τους, αλλά όλο το περιεχόμενο του ψυγείου και οτιδήποτε άλλο στο σπίτι!

Παιδιά: Γεγονότα & Ψυχαγωγία

Finding My Family: Holocaust – A Newsround Special

BBC Children’s In-House Productions / CBBC

Ηνωμένο Βασίλειο

«Για σένα είναι ιστορία… για μένα είναι ζωή». Αυτά είναι τα λόγια του επιζώντα του Ολοκαυτώματος Στίβεν Φρανκ, καθώς παίρνει την έφηβη εγγονή του στο Άουσβιτς για να μάθει για τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Αυτή η ταινία δείχνει στα παιδιά τη φρίκη αυτής της περιόδου στην ιστορία, με το μήνυμα ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε.

Παιδιά: Ζωντανή δράση

Hardball

Northern Pictures / Australian Broadcasting Corporation / Αυστραλιανό Ίδρυμα Παιδικής Τηλεόρασης / Screen Australia / Create NSW

Αυστραλία

Όταν ο Μάικι μετακομίζει από τη Νέα Ζηλανδία στο Δυτικό Σίδνεϊ, βρίσκεται στο χείλος του εξαιρετικά ανταγωνιστικού σχολικού αγώνα χάντμπολ. Αφού σώζει ένα παιδί στην παιδική χαρά από μια παράξενη μπάλα και ανακαλύπτει ότι έχει το πιο δυνατό χτύπημα στον κόσμο, ο Mikey γίνεται φίλος με τον Jerry και τον Salwa, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον εκπαιδεύσουν ώστε να γίνει ένα όπλο χειροσφαίρισης ακριβείας και ικανό να ανατρέψει έναν κάτοικο. ο βασιλιάς του γηπέδου, Tiffany, και πάρε το στέμμα του χάντμπολ των δυτικών προαστίων… αν μπορούσε να κάνει τη μπάλα να προσγειωθεί στο σωστό προάστιο! Μπορεί ο Mikey να πάει από το μηδέν στον ήρωα, στην προσπάθεια να γίνει ο καλύτερος στη δύση;ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ


Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών είναι ένας οργανισμός που βασίζεται σε μέλη και αποτελείται από κορυφαίες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας από περισσότερες από 60 χώρες και 500 εταιρείες από όλους τους τομείς της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου, της κινητής τηλεφωνίας και της τεχνολογίας. Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών αναγνωρίζει την αριστεία στην τηλεόραση που παράγεται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και στα προγράμματα Primetime των ΗΠΑ που παράγονται σε άλλες γλώσσες εκτός των Αγγλικών, με το διάσημο βραβείο Emmy®. Επί του παρόντος, γιορτάζει τον προγραμματισμό σε διάφορους τομείς, όπως: Προγραμματισμός Τεχνών, Επικαιρότητα, Κωμωδία, Ντοκιμαντέρ, Δραματικές σειρές, Ειδήσεις, Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο, Τηλενουβέλα και τηλεοπτικές ταινίες/μίνι-σειρές, αναγνωρίζει επίσης την αριστεία σε παραστάσεις και παιδικό προγραμματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.iemmys.tv.

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΣΩΝ

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών
Eva Obadia, Senior Director, Communications & Partnerships
[email protected]

Ο Όμιλος Lippin

Ματ μπισκότα

Schreibe einen Kommentar