Αναγνώριση κύρους για SisterWorks – SisterWorks

0
Αναγνώριση κύρους για SisterWorks – SisterWorks

Η SisterWorks ήταν ένα από τα 61 εξαιρετικά άτομα, επιχειρήσεις και οργανισμούς της Βικτώριας που αναγνωρίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στα Βραβεία Αριστείας της Πολυπολιτισμικής Επιτροπής της Βικτώριας (VMC). Οι βραβευθέντες αναγνωρίστηκαν για την εξαιρετική και ποικιλόμορφη συνεισφορά τους στην πολυπολιτισμική Βικτώρια σε κατηγορίες όπως Τέχνες, Επιχειρήσεις, Υγεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ηγεσία Νέων.

Η SisterWorks κέρδισε το Βραβείο Εκπαίδευσης για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα Φιλοξενίας, το οποίο έχει εκπαιδεύσει περισσότερες από 350 αδελφές από την έναρξή του, τον Ιούλιο του 2021.

Ο Διευθύνων Σύμβουλός μας Ifrin Fittock και ο επικεφαλής προγραμμάτων Mamiko Nakada παρέλαβαν το βραβείο εκ μέρους της SisterWorks σε μια τελετή απονομής βραβείων την περασμένη εβδομάδα στο Κυβερνητικό Μέγαρο στη Βικτώρια. Ο Κυβερνήτης, ο Επίτιμος. Η Linda Dessau AC Κυβερνήτης της Βικτώριας απένειμε βραβεία μαζί με την Πρόεδρο του VMC Vivienne Nguyen AM, Υπουργό Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων ο Επίτιμος. Ros Spence, Υπουργός Παιδείας, ο Επίτιμος. Natalie Hutchins και άλλοι αξιωματούχοι.

Schreibe einen Kommentar