Έκκληση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2021

1
Έκκληση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2021

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για πολλούς από εμάς. Οι ζωές μας κινήθηκαν στο Διαδίκτυο – εργαζόμασταν από το σπίτι, ψωνίζαμε διαδικτυακά και είδαμε τους φίλους και τις οικογένειές μας μέσω μιας οθόνης υπολογιστή. Στο SisterWorks, αντιμετωπίσαμε την πρόσθετη πρόκληση να βεβαιωθούμε ότι οι αδελφές μας θα μπορούσαν να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις τάξεις και τα εργαστήριά μας, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα και στα δίκτυα υποστήριξης που προσφέρει η κοινότητα SisterWorks – ακόμα κι αν δεν μπορούσαν να επισκεφτούν φυσικά τους Κόμβους Ενδυνάμωσης . Η Ντίνθη, μια από τις αδελφές μας λέει:

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πανδημίας του COVID, ήμουν στην πραγματικότητα ψυχικά πεσμένος επειδή ήμασταν όλοι παγιδευμένοι μέσα στο σπίτι. Ειδικά [as] Η κόρη μου και ο σύζυγός μου δούλευαν από το σπίτι, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τα πάντα».

Μεταφέραμε γρήγορα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο και επιταχύναμε την ανάπτυξη της διαδικτυακής μας πλατφόρμας εκμάθησης, του SisterWorks e-Hub. Με την υποστήριξη των Γυναικών του ΟΗΕ, αυτή η συναρπαστική νέα πλατφόρμα δημιουργήθηκε για γυναίκες από μετανάστριες και πρόσφυγες, παρέχοντάς τους εκπαιδευτικό περιεχόμενο και πρόσβαση σε ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα.

«Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι λόγω της SisterWorks δεν βαριόμαστε τώρα, μαθαίνουμε τόσα πολλά πράγματα… Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων κάνουμε τσατ-κουβεντούλες… Είναι μια πολύ φωτεινή πλευρά [of] τι κάνει η SisterWorks κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Αν αυτές οι τάξεις [are] όχι εκεί, δεν ξέρω τι ψυχική θέση θα είχα αυτή τη στιγμή.. λόγω αυτών των μαθημάτων κρατάμε ζωντανοί. Η SisterWorks μας κρατά ζωντανούς».

«Η SisterWorks κατέληξε σε πολλά [of] εργαστήρια, διαδικτυακά εργαστήρια, διαδικτυακά μαθήματα. είπε αμέσως ο άντρας μου [to] συμμετάσχετε σε όλα, αν θέλετε να μάθετε κροσέ μάθε το. Αν θέλεις να μάθεις ραφές στο χέρι, μάθε το. Πάρε το χρόνο σου, θα φροντίσω τη Ρία».

Σε μια κοινωνία που εξαρτάται όλο και περισσότερο από την τεχνολογία, η ψηφιακή παιδεία είναι μια βασική δεξιότητα. Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, εγκαινιάζουμε επίσημα το e-Hub και ζητάμε την υποστήριξή σας για να μας βοηθήσετε να αναπτυχθούμε, ώστε ακόμη περισσότερες γυναίκες μετανάστριες, πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τον ψηφιακό τους γραμματισμό, να αποκτούν νέα. γνώσεις και δεξιότητες και μάθετε περισσότερα για τη ζωή στην Αυστραλία.

Παρακαλούμε δωρίστε στην έκκλησή μας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για να κρατήσουμε τις Αδελφές μας συνδεδεμένες σε αυτή τη νέα εποχή. Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για πολλούς αυτή τη στιγμή. Εάν η δωρεά δεν είναι δυνατή, ακολουθήστε την καμπάνια μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Ίνσταγκραμ και βοηθήστε να διαδοθεί η είδηση!

Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τις αδελφές μας να ενδυναμωθούν οικονομικά και κοινωνικά σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Schreibe einen Kommentar